Ο ΥΠΕΞ της Β Κορέας πήγε στον Άσαντ. Άσαντ: το ότι ηττήθηκαν τα δυτικά σχέδια αυτό μπορεί ν΄αλλάξει το παγκόσμιο σκηνικό.

L’image contient peut-être : 2 personnes, personnes assises et intérieur

O Bachar al-Assad δέχθηκε σήμερα τον ΥΠΕΞ της Λαικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κορέας τον Ri Yong Ho,και την αντιπροσωπεία του που τον συνοδεύει. Ο Yong Ho μετέφερε στον Πρόεδρο al-Assad και στο συριακό λαό ένα προφορικό μήνυμα του Kim Jong-un, στο οποίο υπογράμμισε την αποφασιστική θέση της χώρας του στην υποστήριξη της Συρίας και μετέφερε τα συγχαρητήρια για τις νίκες που πραγματοποιήθηκαν στον πόλεμο της τρομοκρατίας.Εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην επιτυχία της Συρίας στην διαδικασία της ανοικοδόμησης που βασίζεται σε πολιτικά και στρατιωτικά επιτεύγματα.

« Ο εχθρός της Λαικής Δημοκρατίας της Κορέας, της Συρίας και όλων των χωρών που αρνούνται τις πολιτικές της ηγεμονίας και της ξένης επέμβασης είναι ο ίδιος κι αυτό συνεπάγεται την αύξηση συντονισμού μεταξύ αυτών των χωρών.  »

Ο al-Assad δήλωσε : «Οι πόλεμοι και οι ασκούμενες πιέσεις στη Συρία και την ΛΔ της Β Κορέας έχουν διαφορετικές μορφές αλλά τον ίδιο σκοπό : την αποδυνάμωση των χωρών που χαίρουν της ανεξαρτησίας των αποφάσεών τους και που αντιμετωπίζουν τις δυτικές συνωμοσίες ».

Ο πρόεδρος al-Assad  γνωστοποίησε πως η αμερικάνικη αντιπαλότητα προς όλες τις ανεξάρτητες χώρες δεν γνωρίζει γεωγραφικά όρια προσθέτοντας πως οι ήττες στις οποίες υποβάλλονται τα δυτικά σχέδια και η αποφασιστικότητα των ανεξάρτητων χωρών όπως Συρία και ΛΔ Β Κορέας μπορούν ν΄αλλάξουν τη διεθνή σκηνή.sana

Aυτοί οι πόλεμοι δεν αφορούν μόνο τη Συρία και τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, αλλά είναι πολεμοι για να επανασχεδιάσουν τον παγκόσμιο χάρτη”, δήλωσε ο Πρόεδρος Assad, κατά την υποδοχή του ΥΠΕΞ Λαϊκής Δημοκρατίας της  Β Κορέας.

dimpenews.com

One thought on “Ο ΥΠΕΞ της Β Κορέας πήγε στον Άσαντ. Άσαντ: το ότι ηττήθηκαν τα δυτικά σχέδια αυτό μπορεί ν΄αλλάξει το παγκόσμιο σκηνικό.

Comments are closed.