Δεν υπήρξε ισραηλινή αεροπορική επίθεση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Δαμασκού. Το SANA απέσυρε σχετική αναφορά για αεροπορική επιδρομή…..

Τα συριακά κρατικά μίντια απέσυραν την αναφορά για αεροπορική επιδρομή κατά Δαμασκού. Η κατάσταση είναι άγνωστη. Η υποτιθέμενη αεροπορική επιδρομή που εμφανώς δεν έγινε αναφέρθηκε πρώτα γύρω στις 9.30 μμ αναφέρει η jpost.

Σύγχιση επικρατεί σχετικά με ισραηλινή επιδρομή στο αεροδρόμιο Δαμασκού. Αεροπορικά χτυπήματα στο αεροδρόμιο Δαμασκού  tweeté ο Amichai Stein, δημοσιογράφος στο Kann.

Το συριακό κρατικό πρακτορείο σε πρώτο χρόνο ανέφερε ότι η συριακή αεράμυνα αναχαίτισε στόχους πάνω από το Διεθνές αεροδρόμιο Δαμασκού μετέφερε την Κυριακή το βράδυ δημοσιογράφος του Channel 10, ή Heller…

Η συριακή αεράμυνα αναχαίτισε το βράδυ της Κυριακής εχθρικούς στόχους γύρω από το Διεθνές Αεροδρόμιο Δαμασκού ανακοίνωσε αρχικά το κρατικό συριακό πρακτορείο (SANA) αλλά στη συνέχεια απέσυρε την ανάρτηση αυτή μην επιβεβαιώνοντας έτσι τα χτυπήματα.

“Η αεράμυνά μας αναχαίτισε εναέριους εχθρικούς στόχους  πλησίον του Διεθνούς Αεροδρομίου Δαμασκού στο νότο της Δαμασκού”, είχε τονίσει αρχικά το SANA.

Σημειώθηκε από κάποιες πηγές πως στόχος ήταν ιρανικό cargo στο Αεροδρόμιο Δαμασκού.

Και φιλοκυβερνητικές έγκυρες πηγές διέψευσαν ότι έγινε η επίθεση…..Τονίζουν πως δεν υπάρχει κανένα βίντεο ή φωτογραφία από εκτόξευση πυραύλου γύρω από την περιοχή Διεθνούς Αεροδρομίου Δαμασκού και το αεροδρόμιο λειτουργεί κανονικά….Υπήρξε λάθος συναγερμός αναφέρουν….

dimpenews.com