Ραγδαίες εξελίξεις στο Manbij: Ο συριακός στρατός είναι στις πύλες του Manbij και περιμένει εντολή για να μπει.Και ο τουρκικός στρατός και οι τρομοφατρίες του έτοιμες για εισβολή.

Ραγδαία διαδραματίζονται οι εξελίξεις τώρα στο μέτωπο του Manbij. Μεγάλη δύναμη συριακού στρατού είναι έτοιμη να μπει στην πόλη. Η ταξιαρχία 57 είναι στα όρια της πόλης και περιμένει να κινηθεί εντός της. Διαπραγματεύσεις σ΄εξέλιξη τώρα μεταξύ συριακού στρατού και YPG για να εισέλθει ο συριακός στρατός στην πόλη του Μanbij.

Από την άλλη και ο τούρκικος στρατός και οι μισθοφόροι τρομοκράτες του επίσης είναι σ΄ετοιμότητα να εισβάλουν στην πόλη. Όλες οι πηγές της αντιπολίτευσης ανακοίνωσαν την έναρξη της Μάχης του Manbij.Προηγουμένως σήμερα ρωσικός και συριακός στρατός αναπτύχθηκαν στο χωριό Arimah στα 25χλμ από το Manbij στη δυτική του ύπαιθρο.

Eντατική πτήση τουρκικών F16 στην περιοχή. Φατρίες των τρομοκρατών που υποστηρίζει η Άγκυρα ανακοινώνουν την αρχή μάχης Manbij.

Tελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Τουρκία ζήτησε από τις τρομοφατρίες της να θέσουν τέρμα σε κάθε σύγκρουση με κουρδικές δυνάμεις στο Manbij μέχρι νεωτέρας….

dimpenews.com