ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-VIDEO: Σύριοι Commandos παριστάνουν τους τρομοκράτες για να κάνουν σαμποτάζ στην ISIS.

Ένα μοναδικό ντοκουμέντο από το συριακό πόλεμο που αποδεικνύει το αυτο-θυσιαστικό φρόνημα και την αυταπάρνηση των Σύριων στρατιωτών….

Πρόκειται μια σειρά επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκαν πίσω από τις γραμμές του εχθρού και το νικηφόρο μέτωπο. Όταν εμείς διεισδύσαμε πίσω από τις γραμμές του εχθρού και φυτέψαμε νάρκες στους δρόμους όπου κινείται ο εχθρός και μέθοδοι ”delivery” κι οι βόμβες εκρήγνυται από τον εχθρό και στη συνέχεια ακολουθούν μάχες με πυροβόλα όπλα … Ο σκοπός των επιχειρήσεων είναι να στραγγίξουν τον εχθρό από ανθρώπινο προσωπικό , να καταστραφούν μηχανισμοί του και εξοπλισμός του, η επέκταση του περιθώριου ασφαλείας, η απομάκρυνση του από ασφαλείς περιοχές πληθυσμού, κι από τους δρόμους που χρησιμοποιούν τα Ι.Χ και η προστασία κατοίκων, οι περιουσίες τους και οι ζωές τους.

Ο σκοπός του να φοράμε μια στολή ανάλογη του εχθρού είναι να αποκρύψουμε και να μην αποκαλύψουμε την ταυτότητά μας και να κερδίσουμε το στοιχείο της αιφνιδιασμού και της διείσδυσης στο βαθύτερο δυνατό σημείο όπου ο εχθρός τακφιριστής δεν αναμένει ενέδρες ή στοιχεία του συριακού στρατού … Φυσικά , οι επιχειρήσεις αυτές χαρακτηρίζονται από πλήρη μυστικότητα, εκτεταμένη παραπληροφόρηση και πάνω απ ‘όλα, υψηλή εκπαίδευση, φυσική κατάσταση, δόγμα μάχης και αληθινή πίστη προς τιμή της υπεράσπισης της πατρίδας και της ειρήνης της και του ειρηνικού λαού της.

dimpenews.com