Οι ΗΠΑ αφού ταπεινώθηκαν από τους Σύριους στο Manbij για τη σημαία όλη τη νύχτα έριχναν βόμβες λάμψης και αεροπλάνα τους πετούσαν σε Manbij,Arimah….


Toπικές πηγές αναφέρουν σήμερα πως αφού οι αμερικανικές δυνάμεις πήγαν σε θέση του συριακού στρατού σε περιοχή του Manbij κι απαίτησαν την υποστολή της συριακής σημαίας κοντά στην πόλη al-Arimah χτες χωρίς να δοθούν  λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη μετά τη γενναία άρνηση του Σύριου διοικητή να την κατεβάσει τη σημαία στη συνέχεια άρχισαν να πέφτουν βόμβες λάμψης κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την πόλη και παρέμειναν τα αεροπλάνα στον ουρανό Manbij και Arimah και μετά ένα πολεμικό αεροπλάνο και τώρα ένα αναγνωριστικό αεροπλάνο εθεάθησαν στον ουρανό της πόλης και τα γειτονικά χωριά .

Σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο press tv κατά το επεισόδιο ένας Σύριος στρατιώτης αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημα των Αμερικανών για υποστολή σημαίας και στη συνέχεια ξέσπασε μια σύντομη σύγκρουση έξω από το Manbij μεταξύ των Σύριων στρατιωτών και των αμερικανικών δυνάμεων….
Eπίσης αναφέρεται πως σήμερα Παρασκευή αεροπλάνα της διεθνούς συμμαχίας των ΗΠΑ πέταξαν στην περιφέρεια της πόλης Raqqa για άγνωστες αιτίες..

 

dimpenews.com