ΓΙΑΦΚΑ ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ / Ο Βαρθολομαίος παρασημοφόρησε με σταυρό Αγ. Ανδρέα τον Ουνίτη Ναζιστή Andriy Parubiy ιδρυτή 2 ναζιστικών κομμάτων, υπεύθυνο των sniper στη Μaidan και συγγραφέα του εθνικιστικού πονήματος “View From The Right.”

Ο Βαρθολομαίος κατά τις ταράτες παραχώρησης Αυτοκεφαλίας σε ανυπόστατη Εκκλησία μέχρι χθες δεν υπήρχε προέκυψε από συγχώνευση 2 σχισματικών κλάδων κατά την προτεστανιτικού τύπου αμερικανόπληκτη νεόκοπη λογική του Οικουμενικού παρασημοφόρησε με τον Σταυρό του Αγ. Ανδρέα τον Ουνίτη Ναζιστή  Andriy Parubiy ακροδεξιό πολιτικό της Ουκρανίας ιδρυτή 2 ναζιστικών κομμάτων και συγγραφέα ενός εθνικιστικού πονήματος  “View From The Right.” Ο Andriy Parubiy  ίδρυσε μεταξύ άλλων το εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα Ουκρανίας  και είναι ο νυν Πρόεδρος της Βουλής- Verkhovna Rada στην οπερέτα της δημοκρατίας Ποροσένκο….

Σύμφωνα με το mondialisation Ο Andriy Parubiy ίδρυσε το 1991 το κοινωνικο-εθνικό κόμμα της Ουκρανίας, μαζί με τον Oleh Tyahnybok, έναν άλλο αρχηγό πραξικοπήματος και τον σημερινό ηγέτη του Κόμματος Svoboda. Το όνομα Κοινωνικό-Εθνικό Κόμμα επιλέχθηκε ως ένας πλήρως εσκεμμένος υπαινιγμός για το ναζιστικό κόμμα του Αδόλφου Χίτλερ που ήταν το Εθνικό Σοσιαλιστικό Κόμμα. Η ερμηνεία αυτή επιβεβαιώθηκε από το Der Spiegel, το κορυφαίο εβδομαδιαίο περιοδικό ειδήσεων της Γερμανίας. Το κοινωνικό-εθνικό κόμμα (SNUP) δεν κρύβει τον ριζοσπαστικό του εθνικισμό και τα νεοναζιστικά χαρακτηριστικά του.Το επίσημο σύμβολό του ήταν το κάπως τροποποιημένο Wolf Hook (Wolfsangel), το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως σύμβολο του γερμανικού τμήματος SS Das Reich και του ολλανδικού τμήματος SS Landstorm Nederland κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου και από διάφορες ευρωπαϊκές νεοφασιστικές οργανώσεις μετά το 1945.

Από το 1998 ως το 2004, ο Parubiy ήταν επικεφαλής του  ”Patriot of Ukraine” , μιας παραστρατιωτικής οργάνωσης του Social-National Party. Ο Parubiy έχει ένα βιογραφικό γεμάτο από εμφανή δραστηριότητα ως μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες της σχέσης των ουκρανικών υπερεθνικιστικών και αμιγώς νεοναζιστικών κινημάτων.

Ο Patriot of Ukraine παραδέχθηκε τις ρατσιστικές και neo-Nazi πεποιθήσεις του και την εξειδίκευσή του στην προώθηση πολιτικής βίας ως μέσο για ένα τέλος. Δομούσε μια παραστρατιωτική οργάνωση της Social-National Assembly of Ukraine (S.N.A.), μια μάζωξη οργανώσεων neo-Nazi και άλλων βίαιων ριζοσπαστικών ομάδων με διασύνδεση με το κόμμα Svoboda.

Στο ρόλο του ως διοικητής της Euromaidan από Δεκέμβρη 2013 ως Φλεβάρη 2014, ο Parubiy ήταν ο αρχηγός της στρατιωτικής πτέρυγας του πραξικοπήματος που ανέτρεψε τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο Yanukovich και υπέβαλε το κοινοβούλιο σε βασίλειο του τρόμου. Με αυτή του την ικανότητα μάζεψε στην Maidan όλα τα  neo-Nazi Τάγματα υπό την ομπρέλα της S.N.A. Ανεξάρτητα στοιχεία δείχνουν  ότι ήταν ακριβώς ο Parubiy, που ήταν άμεσα υπεύθυνος για τους ελεύθερους σκοπευτές της Maidan.

dimpenews.com