ΕΚΤΑΚΤΟ To Iσραήλ βομβαρδίζει και πάλι τη Δαμασκό. BINTEO

Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πληροφορίες η Δαμασκός για μια ακόμη φορά δέχεται επίθεση από το γνωστό εχθρό το Ισραήλ και η συριακή αεράμυνα πλήττει αντίπαλους στόχους πλησίον της πρωτεύουσας Δαμασκού. Ακούγονται δυνατές εκρήξεις στα νότια …O εχθρός στόχευσε την περιοχή γύρω από το αεροδρόμιο Δαμασκού.

Sana εκρήξεις ακούγονται στον ουρανό της Δαμασκού.Η αεράμυνα μας στοχεύει αντίπαλους στόχους και καταρρίπτει κάποιους από αυτούς.Tα ισραηλινά μέσα μεταφέρουν αυτούσια τις αναφορές αυτές του συριακού πρακτορείου όπως και το γεγονός πως το συριακό Υπ. Μεταφορών ανακοίνωσε ότι “η δραστηριότητα του αεροδρομίου είναι κανονική και δεν επηρεάστηκε από την επίθεση”. Το δυτικών συμφερόντων (OSDH) αναφέρει ότι οι “2 τομείς που στοχεύθηκαν δέχονται στρατιωτικές θέσεις ιρανικών δυνάμεων και της Hezbollah”.

Η συριακή αεράμυνα εκτόξευσε πολλούς πυραύλους εδάφους αέρος…Πληροφορίες αναφέρουν πως τα μαχητικά στόχευσαν με πυραύλους θέσεις στην πόλη Al-Kisweh στα ΝΔ της Δαμασκού…Aναφέρεται πως 4 ισραηλινά μαχητικά έκαναν την επίθεση από Λίβανο και από κατεχόμενα Παλαιστίνης…

Σύμφωνα με το αντιπολιτευόμενο SOHR ο βομβαρδισμός της Δαμασκού  προκαλείται από τις ισραηλινές επιδρομές που στόχευσαν τα περίχωρα αεροδρομίου Δαμασκού και Al-Kisweh.SANA: 8 αντίπαλοι πύραυλοι καταρρίφθηκαν πάνω από τη Δαμασκό…Mόνο μια αποθήκη στο αεροδρόμιο Δαμασκού επλήγη…

Σύμφωνα με το ίδιο πρακτορείο μια στρατιωτική πηγή ανέφερε στις 23h15, ότι ισραηλινά μαχητικά προερχόμενα από Isba’ al-Jalil, εκτόξευσαν πυραύλους στην περιφέρεια της Δαμασκού διαβεβαιώνοντας πως τα συριακά αντιαεροπορικά άμεσα δέσμευσαν τους αντίπαλους πυραύλους και κατέρριψαν την πλειοψηφία τους. Η πηγή αναφέρει πως τοπ αποτέλεσμα της επίθεσης είχε περιοριστεί στη στόχευση μιας αποθήκης στο διεθνές αεροδρόμιο Δαμασκού.

dimpenews.com