2-3 στρατιώτες αυτοκτονούν κάθε βδομάδα στην Ουκρανία. Βρέθηκε κρεμασμένος κι άλλος στρατιώτης.

Ένας Oυκρανός στρατιώτης βρέθηκε να κρεμασμένος στην περιοχή Zhytomyr . Σε μια από τις στρατιωτικές μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή Zhytomyr , βρέθηκε νεκρός στρατιώτης αναφέρει το UNIAN, επικαλούμενο την υπηρεσία Τύπου του στρατιωτικού εισαγγελέα της φρουράς Zhytomyr . Σύμφωνα με τον αναπληρωτή στρατιωτικό εισαγγελέα Alexei Ryhlyuk, ένας στρατιώτης βρέθηκε χωρίς ίχνος ζωής στις 21 Ιανουαρίου, ένας εγκληματολόγος δεν βρήκε ενδείξεις βίαιου θανάτου στο στρατιώτη.  Διαπιστώθηκε προκαταρκτικά ότι ο θάνατος προκλήθηκε από  ασφυξία “, δήλωσε ο Ryhlyuk.

Στις 7 Αυγούστου 2018 στην περιοχή Chernihiv σε ένα από τα μέρη του εκπαιδευτικού κέντρου “Desna” αυτοκτόνησε στρατιώτης. Ο στρατιωτικός εισαγγελέας της κεντρικής περιοχής της Ουκρανίας επιβεβαίωσε το γεγονός της αυτοκτονίας. Νωρίτερα, ο επικεφαλής στρατιωτικός εισαγγελέας, Anatoly Matios, ανέφερε ότι 2-3 στρατιώτες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων αυτοκτονούν κάθε εβδομάδα στην Ουκρανία. Από αυτούς, περίπου το 80% είχε συμπτώματα μετα-τραυματικού συνδρόμου.

Και ενώ οi Ουκρανοί στρατιώτες αυτοκτονούν o ένας μετά τον άλλον Ουκρανικό δικαστήριο καταδίκασε σήμερα τον πρώην πρόεδρο Βίκτορ Γιανούκοβιτς τον τελευταίο νόμιμο Πρόεδρο της ενωμένης Ουκρανίας σε κάθειρξη 13 ετών με την κατηγορία της “εσχάτης προδοσίας”, υποστηρίζοντας ότι οι ενέργειές του άνοιξαν τον δρόμο για την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία και τη σύρραξη στην ανατολική Ουκρανία.

dimpenews.com