Ένταση στα σύνορα Κολομβίας-Βενεζουέλας. Μονάδες τεθωρακισμένων της Κολομβίας κινήθηκαν προς τα σύνορα….ΒΙΝΤΕΟ

Movilización tanques

Τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη υπήρξε μια στρατιωτική κινητοποίσηση στην La Parada, βόρεια του Santander, στην Κολομβία στα σύνορα με Βενεζουέλα. Τανκ κατευθύνονταν προς τη Διεθνή Γέφυρα Simón Bolívar, η οποία συνδέει την Κολομβία και τη Βενεζουέλα μέσω του κράτους Tachira.
Οι κάτοικοι του San Antonio del Táchira ανέφεραν ότι θα μπορούσε να είναι τεθωρακισμένα της 30ης Ταξιαρχίας του Στρατού που βρίσκονται στο χωριό Juan Frío της La Parada. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα έφτασαν στον τομέα “La Parada Corregimiento”, στα βόρεια του Santander, μόλις 10 λεπτά από την Cucuta και περίπου 500 μέτρα από τη Διεθνή Γέφυρα Simón Bolívar.Παρατηρείται ένταση στα σύνορα Κολομβίας – Βενεζουέλας.

Ο αρχηγός ΓΕΣ των ΗΠΑ , ο στρατηγός Mark Stammer, θα πάει σύντομα στην Κολομβία ανακοίνωσε το Sputnik. Ο Bolton είχε αναφερθεί πρόσφατα σε επικείμενη αποστολή « 5.000 στρατιωτών στην Κολομβία ».

O Mαδούρο σε συνέντευξή του στο Sputnik  αναφέρει ότι ”αυτό που γίνεται στη Βενεζουέλα γίνεται για α΄φορά στην ιστορία και αυτό δείχνει το βαθμό απελπισίας του Λευκού Οίκου γιατί η Βενεζουέλα είναι πάνω από τις δυνάμεις τους. Είναι πολύ σύνθετο. Τι κάνω; Επιτελώ τα συνταγματικά μου καθήκοντα ως διευθύνων κι ανώτατος διοικητής”..

dimpenews.com