Στη Βραζιλία έφθασαν 150 Ισραηλινοί snipers για να προωθηθούν με ειδική αποστολή στη Βενεζουέλα…..

Στη Βραζιλία έφθασαν 150 Ισραηλινοί snipers ελεύθεροι σκοπευτές με προορισμό τη Βενεζουέλα για να μετέχουν πιθανώς σε δολοφονίες ηγετικών φυσιογνωμιών. Από την Κολομβία τις προηγούμενες μέρες είχαν διεισδύσει στη Βενεζουέλα πάνω από 10 ελεύθεροι σκοπευτές με αντίστοιχη αποστολή ενώ αναμένονται 5000 Αμερικανοί στρατιώτες. Βραζιλία και Κολομβία είναι  δύο χώρες που αναμένουν ένταξη στο ΝΑΤΟ. H Κολομβία συνεχίζει να προωθεί τεθωρακισμένα στα σύνορα με Βενεζουέλα στην πόλη Cúcuta..Η Βραζιλία συνορεύει με την Κολομβία στα δυτικά και με τη Βραζιλία νότια…..

O άνθρωπος που επέλεξε ο Trump για να  “επαναφέρει τη δημοκρατία” στη Vénézuela, ο Eliott Abrams είναι κατηγορούμενος από το δημοσιογράφο Seymour Hersh για συμμετοχή με τον Dick Cheney και το Σαουδάραβα πρίγκιπα Bandar Ben Sultan στη χρηματοδότηση και στην οργάνωση περιφερειακών επιχειρήσεων σε Ιράν, Λίβανο και Συρία στοχεύοντας στην αποσταθεροποίηση αυτών των χωρών και στην αποδυνάμωση της Hezbollah.Είναι αυτός ο 71χρονος ο νέος ειδικός απεσταλμένος του  State Department για την κρίση στη Βενεζουέλα. 
Ο Abrams είναι ένα από τα μέλη του νεοσυντηρητικού think tank ” Project for the New American Century” που δραστηριοποιείται για την επικυριαρχία των ΗΠΑ και στο σχεδιασμό στον πόλεμο του Ιράκ.Ο Elliott Abrams είναι επίσης ένας διαχειριστής του National Endowment for Democracy. Στη δεκαετία του 1980, ήταν επικεφαλής της σκληρής πολιτικής της Διοίκησης του Reagan κατά των κομμουνιστικών κινημάτων στην Κεντρική Αμερική. 

Το Ισραήλ έχει μακροχρόνιες σχέσεις με την δεξιά πτέρυγα της Λατινικής Αμερικής. Εκπαίδευσε την βραζιλιάνικη στρατιωτική χούντα σε τακτικές βασανιστηρίων, υποστήριξε το πραξικόπημα του Πινοσέτ στη Χιλή, και εκπαίδευσε τους πυροτεχνουργούς του δικτάτορα της Γουατεμάλας, εκ μέρους των ΗΠΑ. Σήμερα, εμπνέει την ολιγαρχική φιλο-ιμπεριαλιστική αντιπολίτευση της Βενεζουέλας.

dimpenews.com