Η Συρία ενεργοποίησε τους S300 στην περιφέρεια Δαμασκού. Ετοιμάζεται για μεγάλο πόλεμο; Ενδεχομένως έχει παραλάβει και S400 μυστικά από Ρωσία….

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ S400ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ
Σχετική εικόνα

Ενεργοποιήθηκε το πυραυλικό σύστημα S-300 στην περιφέρεια της Δαμασκού με το οποίο οι Ρώσοι θωράκισαν πρόσφατα τη Συρία. Πηγές αποκαλύπτουν ότι ενεργοποιήθηκε το “S 300” κοντά στη Δαμασκό .. Ετοιμάζονται για τον Μεγάλο Πόλεμο;
Φαίνεται ότι ο εξοπλισμός είναι αποτελεσματικός για να ανταποκριθεί στις μελλοντικές ισραηλινές επιδρομές όταν η ηγεσία της Συρίας αποφασίσει να το πράξει. Οι πηγές ειδήσεων της Συρίας διέρρευσαν όπως αναφέρεται ότι:
Ο εξοπλισμός oλοκληρώθηκε και οι S300 ενεργοποιήθηκαν στην περιοχή της Δαμασκού. Οι Ισραηλινοί επιδίωκαν σε όλες τις επιδρομές τους να  προκαλέσουν αρκετά ώστε  οι Σύριοι  να χρησιμοποιήσουν τη μεγαλύτερη δυνατή αεράμυνά τους για τις μελέτες τους  και να είναι διαβασμένοι σε περίπτωση Μεγάλου Πολέμου. Η Δαμασκός δεν επηρεάστηκε, αλλά η στρατιωτική ηγεσία αποφάσισε εδώ και 1 εβδομάδα να ενεργοποιήσει το σύστημα αεράμυνας S-300 κοντά στη Δαμασκό.
Mόνον οι διευθύνοντες ξέρουν το γιατί και τον πραγματικό λόγο…..
Η  ρωσική στρατιωτική ηγεσία και το ρωσικό υπουργείο Άμυνας προσανατολίζονταν στο σύστημα αεράμυνας S-300PM / S-300PMU-2.Το S-300VM είναι η υπερηφάνεια των συστημάτων αυτών. Είναι αλήθεια πως το σύστημα που παραδόθηκε στη Συρία είναι παλιάς γενιάς αντίθετα με το προηγμένο σύστημα  VM, αλλά οι Ρώσοι πρώτοι ενδιαφέρονται για την επιτυχία του συστήματος και ίσως παρέδωσαν μυστικά στη Συρία την προηγμένη εκδοχή των S-300.
Αν συνεχιστεί η κατάρριψη ισραηλινών αεροσκαφών αυτό για Ρώσους σημαίνει αύξηση των συμβάσεων σε εμπορικές πωλήσεις στην παγκόσμια αγορά όπλων για την περίοδο 2023 – 2025 για την τέταρτη γενιά αυτού του συστήματος τους S-400.
Για το αν η Συρία δεν έχει λάβει ή λάβει τους S-400 δεν υπάρχει επιβεβαίωση ή διάψευση  εκ μέρους πηγής που αποκαλύπτει λεπτομέρειες και το αφήνει στην κρίση των εμπειρογνωμόνων: Γιατί η Δαμασκός αποκάλυψε την ενεργοποίηση των S300 ώστε ο εχθρός να μπορεί να τ΄ανιχνεύσει ; Είναι μια εκδήλωση δύναμης ή αυτοπεποίθησης ή μια δήλωση σοβαρής ετοιμότητας για έναν μεγάλο πόλεμο;
Το δίκτυο πυραύλων S-300, τα ραντάρ του, οι αίθουσες επιχειρήσεων και οι ηλεκτρονικές ομάδες πολέμου είναι φορητές και κινητές και δεν είναι σταθερές.
dimpenews.com