Ο Maduro έστειλε γράμμα στο Nasrallah όπου τον ευχαριστεί για υποστήριξή του!

Αποτέλεσμα εικόνας για Nasrallah Maduro

O ΓΓ της Hezbollah ο Sayyed Hassan Nasrallah δέχθηκε ένα γράμμα από τον Πρόεδρο της Βενεζουέλα τον Nicolas Maduro αφότου η Hezbollah ανακοίνωσε την υποστήριξή της στον  Maduro κι απέρριψε την παρέμβαση των ΗΠΑ προς αποσταθεροποίηση της Λ Αμερικής.

Σύμφωνα με πηγές της  εφημερίδας του Κουβέιτ « Al-Siyassah » ο Nasrallah δέχθηκε μια επιστολή από τον Maduro, όπου του εξέφρασε τις ευχαριστίες του και την εκτίμησή του  για την απόλυτη υποστήριξη που δέχθηκε από το κόμμα του έναντι των προσπαθειών της αντιπολίτευσης να πάρει την εξουσία στη Venezuela.

Οι πηγές που επικαλείται το μέσο αναφέρουν πως το μήνυμα του Maduro έρχεται σε απάντηση γράμματος του Nasrallah όπου αυτός εξέφρασε την πρόθεση του κόμματός του ν΄αποστείλει κάθε βοήθεια σε αυτόν και την οικογένειά του  συμπεριλαμβανομένων στρατιωτικών ειδημόνων στην προστασία των εγκαταστάσεων ασφαλείας δια των τάξεων της « Hezbollah » στη Venezuela.

Στην επιστολή του στον Πρόεδρο Βενεζουέλας ο Nasrallah έγραψε: « Αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος όσων το κόμμα μπορεί να προσφέρει στον Πρόεδρο Maduro και στη μνήμη του προκατόχου του Hugo Chavez, ως αντάλλαγμα στην υποστήριξη που πρόσφερε στην Hezbollah και σε Iran, ειδικότερα αναφορικά με την οικονομική υποστήριξη που έδωσε για την δράση του κινήματος.  »

« Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αν ο πρόεδρος  Maduro δέχθηκε ή όχι την προσφορά του ΓΓ της Hezbollah », έγραψε η εφημερίδα.

Αυτές οι πηγές υπογραμμίζουν πως τα μέλη της  Hezbollah υποστηρίζουν ολοένα και περισσότερο τη νόμιμη κυβέρνηση της Venezuela, αναφέρει το μέσο.tayyar 3/2/19

Την ίδια στιγμή  ο Donald Trump επανέφερε ότι η χρήση του αμερικανικού στρατού στη Venezuela είναι μια προσανατολισμένη« επιλογή ».Σε συνέντευξή του στο CBS που μεταδόθηκε την Κυριακή για ενδεχόμενη χρήση του στρατού ο Πρόεδρος ΗΠΑ εξήγησε αρχικά πως δεν ήθελε να τοποθετηθεί σε αυτό αλλά αναγνώρισε πως « αυτό βέβαια είναι μια επιλογή »….

dimpenews.com