Το διπλό παιχνίδι του Εφραίμ Βατοπεδίου στο Κίεβο…Φωτογραφήθηκε με Επιφάνιο αλλά τηλεφωνήθηκε και μ΄εκπρόσωπο του Ονούφριου…

Το διπλό παιχνίδι του Εφραίμ Βατοπεδίου στο Κίεβο…Από τη μια ξεκίνησε να πάει στην ενθρόνιση του εκλεκτού του Οικουμενικού .. αλλά λόγω καρδιακής προσβολής δεν έφθασε ποτέ .. παρά σε κλινική κι από την άλλη ενώ φωτογραφήθηκε στο κρεβάτι του πόνου με τον σχισματικό Επιφάνιο παράλληλα είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με εκπρόσωπο της Ορθόδοξης Εκκλησίας Ουκρανίας δικαιοδοσίας Μόσχας και δήλωσε την αγάπη του στον Ονούφριο..

Στις 2, Φεβρουαρίου 2019 εκπρόσωπος της Εκκλησίας Ουκρανίας δικαιοδοσίας Μόσχας είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Ηγούμενο Βατοπεδίου αρχιμανδρίτη Εφραίμ, ο οποίος εισήχθη σε νοσοκομείο του Κιέβου την 1.2.19 με καρδιακή προσβολή. Αυτό αναφέρεται από το Τμήμα Πληροφόρησης και Εκπαίδευσης του UOC της Ορθόδοξης Εκκλησίας Ουκρανίας δικαιοδοσίας Μόσχας.

Στον Εφραίμ δόθηκαν ευχές για την αποκατάσταση υγείας του ενώ ο Αρχιμανδρίτης Εφραίμ ζήτησε να μεταφερθεί η αγάπη του στον Μακαριότατο Ονούφριο και σε όλους τους επισκόπους της Εκκλησίας του.

dimpenews.com