Στη Venezuela o αυτοαποκαλούμενος  »Πρόεδρος » της χώρας Guaido που σφετερίζεται τη θέση του νομίμως εκλεγέντα Μαδούρο δεν αποκλείει, απορρίπτει μια στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ στη χώρα του αν είναι απαραίτητη σύμφωνα με το AFP. Σε συνέντευξή του στο πρακτορείο AFP είπε πως δεν αποκλείει την εξουσιοδότηση μια επέμβασης των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα αν είναι απαραίτητο..

 »Θα κάνουμε ό, τι είναι απαραίτητο. (…) Αυτό είναι προφανώς ένα πολύ αμφιλεγόμενο ζήτημα, αλλά κάνοντας χρήση της κυριαρχίας μας, της άσκηση των προνομίων μας, θα κάνουμε το σωστό « , απάντησε ο Guaido στο ερώτημα εάν θα χρησιμοποιήσει τις  »νόμιμες » αρμοδιότητές του ως Πρόεδρος του Κοινοβουλίου και του μεταβατικού  »Προέδρου », για να εξουσιοδοτήσει μια πιθανή στρατιωτική παρέμβαση των ΗΠΑ στο έδαφος της χώρας του.

Απίστευτο……Ναι  »ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα » …. τις αποκοιμισμένες συνειδήσεις των αποχαυνωμένων τηλεθεατών ή των διαδικτυακά ευνουχισμένων από την αμερικάνικη προπαγάνδα που εκπέμπει σε κάθε  »επαρχία » της αυτοκρατορίας ανά τον κόσμο.

dimpenews.com

Laisser un commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s