+18 ΦΡΙΚΗ / Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ: οι καθεστωτικοί δήμιοι του Μακρόν ακρωτηρίασαν το χέρι φωτογράφου των Gilets Jaunes γιατί τραβούσε σκηνές της εξέγερσης έξω από το Γαλλικό Κοινοβούλιο…..ΒΙΝΤΕΟ

Η Ευρώπη επέστρεψε στο Μεσαίωνα καθώς οι καθεστωτικοί δήμιοι του Μακρόν ακρωτηρίασαν το χέρι φωτογράφου των Gilets Jaunes γιατί τραβούσε σκηνές της εξέγερσης έξω από το Γαλλικό Κοινοβούλιο. Η λογοκρισία στις χώρες του δυτικού μπλοκ δεν έχει όρια.Ένα παραπέτασμα πληροφόρησης έχει στηθεί.Η απάθεια των πολιτών της ΕΕ έναντι στις αγριότητες που διαπράττει η Τρομοκρατία Μακρόν είναι δηλωτική του φόβου που επικρατεί από άκρη σ΄άκρη της ΕΕ..

Στην Acte XIII των  “Gilets jaunes” σήμερα στο Παρίσι προκλήθηκε ένα ακόμη τραγικό γεγονός αφού μεταξύ άλλων ακρωτηριάστηκε το χέρι ενός διαδηλωτή και παράλληλα φωτογράφου του κινήματος των Κίτρινων Γιλέκων από χειροβομβίδα  désencerclement (sting-ball) που εκτόξευσαν τα καθεστωτικά όργανα της τάξης…..Συνέβη το μεσημέρι στο ύψος της Βουλής. Ένας αυτόπτης μάρτυρας που βιντεοσκόπησε το τέλος της σκηνής  ο Cyprien Royer καταγγέλει ότι μια “χειροβομβίδα désencerclement” που εκτοξεύθηκε από τις δυνάμεις της τάξης ευθύνεται για τον ακρωτηριασμό και ενώ οι διαδηλωτές επιχειρούσαν να πιέσουν την περίφραξη που προστατεύουν την είσοδο του Κοινοβουλίου. Το θύμα είναι “ένα φωτογράφος ‘gilet jaune'” που  “φωτογράφιζε τ΄άτομα που έσπρωχναν την περίφραξη του Κοινοβουλίου” το μεσημέρι μεταφέρει ο  21χρονος.

“Όταν οι μπάτσοι ήθελαν να διαλύσουν τ΄άτομα αυτός δέχθηκε μια χειροβομβίδα  désencerclement GMD) στη γάμπα του, ήθελε με το χέρι να την πετάξει για να μην εκραγεί στο πόδι του και αυτή εξερράγη όταν την άγγιξε”,ανέφερε. “Τον βάλαμε πιο δίπλα καλέσαμε τους street-medics, αυτός δεν ήταν καλά :ούρλιαζε από τον πόνο ,δεν είχε κανένα δάκτυλο, δεν είχαν μείνει και πολλά πράγματα πάνω από την γροθιά”.

dimpenews.com