Οι Gilets Jaunes εισέβαλαν σε μασονική στοά του Μεγάλου Ανατολικού στη Γαλλία και τα έσπασαν. Έριξαν κάτω τους διαβήτες και ποδοπάτησαν το Μονόφθαλμο Παντεπόπτη Οφθαλμό… ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η μασονική στοά κύριος τόπος των francs-maçons στην περιοχή των  Hautes-Pyrénées στη Γαλλία δέχθηκε επίθεση από ένα groupe των gilets jaunes το βράδυ της 9 προς 10 Μάρτη. Γύρω στα μεσάνυχτα μια φωνή ακούστηκε : «πάμε στη χωροφυλακή και στους Francs-Maçons! ».

Eισέβαλαν στη μασονική στοά ρίξαν κάτω τους διαβήτες του Μεγάλου Αρχιτέκτονα ΜΑΤΣ του Γεωμέτρη με το ιερό γράμμα G τους ποδοπάτησαν αφαίρεσαν τα ξίφη της βέβηλης μύησης, έσυραν τον Παντεπόπτη οφθαλμό του έβγαλαν το μάτι του Μονόφθαλμου ..

Kατά την Acte XVII οι gilets jaunes επιτέθηκαν στην Tarbes, σε ελευθεροτεκτονική στοά μεταφέρουν τα τοπικά μίντια σύμφωνα με την  HuffPost και το AFP. Η στοά των  francs-maçons ο αρχικός τους τόπος στα Hautes-Pyrénées λεηλατήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 9 προς Κυριακή 10 Μαρτίου από ένα  groupe διαδηλωτών που παρέμεινε στο κέντρο της πόλης μετά από τη συγκέντρωση που « ωστόσο διεξήχθηκε σε σχετική ηρεμία « ,σύμφωνα  με την  La Nouvelle République des Pyrénées.

Ένας διαδηλωτής , « gilet jaune μασκοφόρος άρχισε  να επιτίθεται στην ενδοσυνενόηση/interphone που την έσπασε. Έπειτα λεηλάτησε το γραμματοκιβώτιο κι έριξε βίαια πάνω στην πόρτα της στοάς […] υπό την εμψύχωση μιας δεκάδας ατόμων που έριξαν μολότοφ στην πρόσοψη », περιγράφει η τοπική εφημερίδα που προσθέτει ότι ο ίδιος διέσχισε το κιγκλίδωμα κι άνοιξε την πόρτα, επιτρέποντας στους άλλους διαδηλωτές να μπουν στη στοά και να κάνουν καταστροφές.

« Η μασονική στοά  του Μεγάλου Ανατολικού/Grand Orient της Γαλλίας, βρίσκεται στον αρ. 7 επί της οδού Léon Dalloz, είδε την πόρτα του κομμάτια, και πολυάριθμα αντικείμενα κατεστραμμένα.Αντίθετα δεν υπήρξε κλοπή « , διευκρινίζει το France Bleu, που επικαλείται την αστυνομία κι αναφέρει μια εκατοντάδα άτομα παρόντα πλησίον της μασονικής στοάς. Περί τους  450 gilets jaunes συμμετείχαν στη διαδήλωση που έγινε νωρίτερα  Tarbes.

« Ο επικεφαλής των βιαιοτήτων ξαναβγήκε με 4 σπαθιά που τα έθεσε πάνω στα παράθυρα της Τράπεζας της Γαλλίας που είναι πολύ κοντά πριν ένας άλλος διαδηλωτής τον μεταπείσει κι επιστρέψει τ΄αντικείμενα », πάντα σύμφωνα με την La Nouvelle République des Pyrénées. Οι υπεύθυνοι της Grand Orient της Tarbes όφειλαν να καταθέσουν μήνυση την Κυριακή μεταφέρει το France 3 Occitanie, κι άνοιξε μια έρευνα από την ασφάλεια.

ο Strategika 51  παρατηρεί: Δεν το ξανάδαμε ποτέ αυτό ! Καμιά ομάδα ούτε κανένα κράτος στον  κόσμο δεν τόλμησε να το κάνει ως σήμερα. Οι Gilets Jaunes το έκαναν. Στόχευσαν έναν από τους αντιπροσώπους  του σατανικού θηρίου : τον ελευθεροτεκτονισμό ! Αυτή είναι μια αληθινή παγκόσμια επανάσταση ακόμη κι αν το επεισόδιο είναι μεμονωμένο στην Tarbes…Έκτοτε το πλαίσιο της διαμαρτυρίας των Gilets Jaunes υπερβαίνει ευρέως αυτό των οικονομικο-κοινωνικών δικεδικήσεων για να εγκολπωθεί  παγκόσμιες πολιτικές διεκδικήσεις.

Ειρωνία της τύχης η franc-maçonnerie διαδραμάτισε ένα ρόλο σημαντικό στην Γαλλική Επανάσταση 1789,και στο μεγάλο ευρωπαικό πόλεμο του 1792 ως 1815.

Να που μια μεταμοντέρνα Jacquerie παίρνει για στόχο ένα από τα κεφάλια του απάνθρωπου θηρίου. Η Acte XVII ήδη μπήκε στην Ιστορία. Strategika 51/Huffington Post 10.3.19

Βέβαια ο Υπ. Εσωτερικών της Γαλλίας ο Christophe Castaner έσπευσε να καταδικάσει την ενέργεια λέγοντας  »μετά τους Εβραίους οι ελευθεροτέκτονες ». Για να δικαιολογήσει τη θέση του τη σχετίζει με αντισημιτισμό.. Ωστόσο ο Castaner σπεύδει να υπερασπιστεί το Τάγμα του και σαν καλός υπήκοος του Μονόφθαλμου Παντεπόπτη Οφθαλμού άφησε με την άλογη χρήση των Flashballs πολλούς μονόφθαλμους στη Γαλλία σε σημείο που 35 οφθαλμολόγοι οφθαλμίατροι του ζητούν να σταματήσει η χρήση των (LBD)…

dimpenews.com