Η αντιτρομοκρατική της Ρωσίας σκότωσε 2 τρομοκράτες της ISIS σε περιοχή της Σταυρούπολης….ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δυο μαχητές της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος Islamic State (IS, Islamic State) που προετοίμαζαν μια τρομοκρατική επίθεση, εξουδετερώθηκαν στην περιοχή της Σταυρούπολης/Stavropol δήλωσε στο TASS την Πέμπτη το Κέντρο πληροφόρησης της Εθνικής Αντιτρομοκρατικής Επιτροπής.

« Κατά τη διάρκεια μιας  επιχείρησης αναζήτησης στην περιοχή της Stavropol που διεξήχθηκε τη νύχτα της 14ης Μάρτη οι FSB έλαβαν την πληροφορία για μια πιθανή κίνηση ένοπλων εγκληματιών που επέβαιναν σε όχημα στην περιοχή της Shpakovsky πλησίον του χωριού Balki. Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν το ύποπτο αυτοκίνητο, οι άνθρωποι στο αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ εναντίον τους με αυτόματα όπλα, έριξαν μια χειροβομβίδα και προσπάθησαν να ξεφύγουν. Δύο εγκληματίες εξουδετερώθηκαν στη σύγκρουση « , ανέφερε η Εθνική Επιτροπή για την Καταπολέμηση της Τρομοκρατίας. tass 14.3.19

Το συμβάν έγινε τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη στη Σταυρούπολη στην περιοχή του Καυκάσου Caucase. Όπλα, πυρομαχικά και χειροβομβίδες βρέθηκαν στο αυτοκίνητο τους.

ΒΙΝΤΕΟ

https://ren.tv/player/398968

dimpenews.com