Ακροδεξιός Αυστραλός τρομοκράτης σκότωσε πάνω από 50 άτομα σε 2 τζαμιά στη Ν Ζηλανδία. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ – ΦΩΤΟ

Επίθεση της άκρας Δεξιάς στην πόλη Christchurch σε 2 τζαμιά κατά τη διάρκεια προσευχής στη Νέα Ζηλανδία :τουλάχιστον 49 νεκροί και περί τους 20 τραυματίες σε σοβαρή κατάσταση. Συνολικά 50 και πλέον τραυματίες. Θ΄αυξηθεί ο θλιβερός κατάλογος των νεκρών.Δράστης ένας Αυστραλός εξτρεμιστής ο Brenton Tarrant . Η πρωθυπουργός  Jacinda Ardern περιέγραψε τη σφαγή « ως μια καλοσχεδιασμένη (…) τρομοκρατική επίθεση ».

BINTEO EΔΩ

https://www.liveleak.com/view?t=9VssD_1552618522

Συνολικά τραυματίστηκαν πάνω από 50 άτομα μεταξύ αυτών γυναίκες και μωρά στην πόλη Christchurch.

A proximité de la mosquée Al-Noor à Christchurch, le 15 mars.

Η αυστραλιανή κυβέρνηση ταυτοποίησε το δράστη του μακελειού σε βίντεο της επίθεσης ως υπήκοό της τον Brenton Tarrant .Ο δράστης Brenton Tarrant άνοιξε πυρ στο τζαμί Al-Noor, επί της οδού Deans Avenue, ενώ ήταν γεμάτο πιστούς. 41 άτομα σκοτώθηκαν εδώ ενώ άλλα 7 στο τζαμί Linwood, ενώ ένα θύμα κατέληξε στο νοσοκομείο σύμφωνα με τον M. Bush.Ο τρομοκράτης στο Twitter ανέβασε ένα « μανιφέστο» 73 σελίδων όπου εξηγεί τα κίνητρά του. Τίτλος του η « μεγάλη αντικατάσταση», που είναι και το όνομα μιας θεωρίας λαικίστικης στους χώρους της ακροδεξιάς σύμφωνα με την οποία « οι ευρωπαικοί λαοί » θ’ «αντικατασταθούν » από πληθυσμούς μη ευρωπαικούς που θα προέλθουν από μετανάστευση. le monde

Ο τρομοκράτης εμπνεύστηκε από το Νορβηγό ακροδεξιό μακελάρη Anders Behring Breivik.. γράφει « είχα μόνο μια σύντομη επαφή με τον Ιππότη  Justicier Breivik, και δέχθηκα την ευλογία για την αποστολή μου αφότου επικοινώνησα με τους αδερφούς του Ιππότες »..
Ο Breivik σκότωσε  77 στις 22/7/ 2011…
Ο τρομοκράτης στο μανιφέστο του στο Twitter γράφει ότι κίνητρό του ήταν  « να εκδικηθεί για τον Ebba Åkerlund’ .Είχε μάλιστα γράψει τ΄όνομα του σ΄ένα από τα όπλα της σφαγής.
Ο Ebba Åkerlund, 11 χρονών σκοτώθηκε στις 7 /4/ 2017, από ένα καμιόνι που έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε πολυσύχναστο δρόμο στη Stockholm από τον Ουζμπέκο Rakhmat Akilov….
Στα όπλα του ο Αυστραλός έγραφε :
« Vienna »,  » Stop the progress of the Andalusian Umayyads , » Refugees, welcome to hell ». Ενώ βιντεοσκόπησε το μακελειό…Ενεργεί σαν να μετέχει σε video game πολεμικό.
Que voit-on dans la vidéo diffusée en direct par le terroriste de Christchurch ?

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ 

Στο 17΄βίντεο του δράστη ακούγεται ως μουσική υπόκρουση από ένα πολύ γνωστό clip vidéo  YouTube, με τίτλο  «Remove Kebab song» : από ένα σέρβικο φολκλορικό συγκρότημα που ντυμένο στρατιωτικά τραγουδά προς δόξαν του  Radovan Karadzic. Ένα από τα όπλα του τρομοκράτη γράφει: «Kebab remover»..

Επίσης στα όπλα του έγραφε  »Τουρκοφάγος »,« Βιέννη 1683 » και « 1571 » ως αντιτουρκικά συνθήματα…O Tarent απευθυνόμενος στους Τούρκους εξηγεί κάποια από τα κίνητρά του : « στη γη σας στην ανατολική όχθη του Βοσπόρου μπορείτε να ζήσετε ειρηνικά αν εγκατασταθείτε όμως σε ευρωπαική γη στη δυτική του Βοσπόρου θα σας σκοτώσουμε και θα σας εκδιώξουμε».

Πρόσθεσε : « σύντομα θα είμαστε στην Κων/πολη , θα καταστρέψουμε τα τζαμιά και τους μιναρέδες . Αγ Σοφιά θα σ΄ελευθερώσουμε και Κων/πολη θα είσαι στα χέρια χριστιανού βασιλιά. Επιστρέψτε στα σπίτια σας όσο έχετε ακόμη την ευκαιρία ».

dimpenews.com