Θρησκευτικό παραλήρημα μεγαλομανίας Bolsonaro:  »o Σολομώντας ζήτησε από το Θεό σοφία και εγώ του ζητώ θάρρος »….O ακροδεξιός Πρόεδρος της Βραζιλίας ο Bolsonaro έγινε ο πρώτος στην ιστορία αρχηγός κράτους που πήγε στον Τοίχο των Δακρύων συνοδεία Πρωθυπουργού του Ισραήλ. ΦΩΤΟ

O ακροδεξιός Πρόεδρος της Βραζιλίας Bolsonaro έγινε ο πρώτος αρχηγός κράτους που πήγε και προσκύνησε στον Τοίχο των Δακρύων στην Ιερουσαλήμ συνοδευόμενος από έναν Πρωθυπουργό του Ισραήλ.

Με Kippa στο κεφάλι, βασταζόμενος και με τα 2 του χέρια στις αρχαίες πέτρες που έχουν διαβρωθεί από το χρόνο και στ’ αριστερά του Netanyahu που έκανε ακριβώς το ίδιο παρέμεινε σε αυτή τη στάση για αρκετά δευτερόλεπτα με το κεφάλι κάτω προσευχόμενος. Ο Bolsonaro στη συνέχεια τήρησε και την παράδοση και τοποθέτησε στα διάκενα από το τοίχωμα ένα χαρτί που υποτίθεται ότι έχει μια ευχή.Αυτή του η χειρονομία με υψηλό συμβολισμό επέρχεται 8 μέρες πριν τις κοινοβουλευτικές εκλογές στο Ισραήλ…Ο Donald Trump έγινε το 2017 ο α΄Αμερικανός Πρόεδρος εν ενεργεία που πήγε στον Τοίχο των Δακρύων αλλά συνοδευόταν από τον ραβίνο  Shmuel Rabinovitz, και όχι από πολιτικό διευθύνοντα του Ισραήλ. Ο δικός μας ο 3+1 ο Mike Pompeo έδειξε το δρόμο στον  Bolsonaro στις 21 Μαρτίου  γινόμενος ο α΄υψηλά ιστάμενος αξιωματούχος των ΗΠΑ που πήγε στον Ιερό Τόπο του Ιουδαϊσμού συνοδεία του  Πρωθυπουργού του Ισραήλ….

Παράλληλα στο twitter  του ο Bolsonaro ανεβάζει βίντεο όπου υπό το φως επτάφωτης λυχνίας στη Συναγωγή Shaarei Teshuva αναφέρει με έπαρση  »o Σολομώντας ζήτησε από το Θεό σοφία και εγώ του ζητώ θάρρος ν΄αποφασίζω εκ μέρους του »…….

dimpenews.com