Μετά τη νίκη Ζελένσκι στην Προεδρία, η Ουκρανία είναι η μόνη χώρα εκτός του Ισραήλ που έχει Πρόεδρο και Πρωθυπουργό Εβραίους. Γι αυτούς δουλεύει ο Βαρθολομαίος και διάλυσε την Ορθοδοξία.

Αποτέλεσμα εικόνας για Βαρθολομαίος Εβραίοι

Μετά την πρωτιά του Ζελένσκι στην Ουκρανία η χώρα αυτή θα είναι η μοναδική παγκοσμίως μετά το Ισραήλ όπου Πρόεδρος και Πρωθυπουργός θα είναι Εβραίοι. Είναι Ηλίου Δικαιοσύνης φαεινότερον για ποιόν δουλεύει ο Βαρθολομαίος για να διαλύσει την Ορθοδοξία.

O ηθοποιός Zelensky γεννήθηκε στις 25/1/1978 στο Kryvyi Rih, τ. Σοβιετικής Ένωσης από Εβραίους γονείς.

Ο Βολοντίμιρ Γκρόισμαν Πρωθυπουργός της Ουκρανίας από το 2016 γεννήθηκε στη Βίνιτσα της τ. Σοβ. Ένωσης το 1978 σε οικογένεια Εβραίων. Δηλώνει ανοιχτά την πίστη του στον Ιουδαϊσμό και προσεύχεται σε συναγωγές.Το 2016, όταν ήταν ακόμη πρόεδρος της Βουλής προσκάλεσε τα μέλη του Κοινοβουλίου να τηρήσουν 1΄σιγή στη Μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος κάτι που συνέβη για α΄φορά στην ιστορία αυτής της Βουλής.

Τα exit poll δίνουν τον Ζελένσκι νικητή έναντι του απερχόμενου Ποροσένκο με 73.2% κι 25,3 αντίστοιχα.

O κωμικός Zelensky θεωρείται αχυράνθρωπος του δισεκατομμυριούχου ολιγάρχη Ihor Valeriyovych Kolomoyskyi που είναι επίσης Εβραίος αφού γεννήθηκε από εβραϊκή οικογένεια μηχανικών. Ο Kolomoyskyi είναι ο β΄ή τρίτος πλουσιότερος iάνθρωπος στην Ουκρανία σύμφωνα με καταγραφή του 2006 και 377ος στον κόσμο σύμφωνα με λίστα Forbes ( 2011).

Το εβραικό λόμπι κυβερνάει την Ουκρανία με της οποίας την διοίκηση συνωμότησε ο Βαρθολομαίος για να κατακερματίσει την Ορθοδοξία και να καταργήσει στην πράξη το τεράστιο ιεραποστολικό έργο Αγ. Μεθοδίου και Κυρίλλου των Θεσ/νικέων εκχριστιανιστών των Σλάβων και να συρρικνώσει την Ορθοδοξία…

Όσο για τον Ποροσένκο που παρέλαβε από Βαρθολομαίο την λεγόμενη Αυτοκεφαλία είναι σύμφωνα με την πιο διαδεμόνη θεωρία Εβραίος από τον πατέρα του τον Alexander Valtsman από την Οδησσό που κράτησε όμως το πατρώνυμο της συζύγου του της Yevgenya Poroshenko το 1956 αναφέρει το breakingisraelnews.

dimpenews.com