ΣΚΑΝΔΑΛΟ: 12.000 Αμερικανοί ανήλικοι Πρόσκοποι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά. Δημοσιοποιήθηκε λίστα με 180 ονόματα δραστών από τους συνολικά 8.000.

Ένα σκάνδαλο ξέσπασε στο κίνημα Προσκόπων (Scout) των Ηνωμένων Πολιτειών. Τουλάχιστον 180 είναι οι εργαζόμενοι αυτού του οργανισμού νεολαίας που κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, όπως αναφέρει το CBS News.

Οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τα συμφέροντα των θυμάτων βιασμού, δημοσίευσαν κατάλογο ατόμων που σε διάφορες χρονικές περιόδους διέπραξαν τέτοια εγκλήματα. Και σύμφωνα με τους ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αυτά τα 180 ονόματα που δημοσιεύονται είναι μόνο ένα μικρό μέρος των παιδεραστών που αντί να διπαιδαγωγήσουν παιδιά, τα διέφθειραν!


Από το 1940, ήταν δυνατό να συγκεντρωθούν στοιχεία εναντίον σχεδόν 8.000 ηγετικών στελεχών των Αμερικανών Boy Scouts. Περισσότεροι από 12.000 ανήλικοι έπεσαν θύματα. Το Κίνημα των Προσκόπων, ήδη ζήτησε συγγνώμη από τα θύματα και υποσχέθηκε να καταβάλει αποζημίωση για τα τραύματά τους ….Αυτά τα γεγονότα εξελίχθηκαν τα τελευταία 72 χρόνια και τις αποκαλύψεις έκανε την Τρίτη στο Manhattan ο Jeff Anderson, δικηγόρος των θυμάτων που σεξουαλικά κακοποιήθηκαν. Οι υπεύθυνοι εθελοντές των Boy Scout κακοποίησαν πάνω από 12 000 θύματα μεταξύ 1944 και 2016. Ο Anderson κατονόμασε 130 υπευθύνους της Πολιτείας της Ν Υόρκης που κακοποίησαν παιδιά σε συνέντευξη τύπου την Τρίτη..

dimpenews.com