Τούρκοι στρατιώτες τραυματίστηκαν σε ναρκοπέδιο στο Ν Ιντλίμπ καθώς επιχείρησαν να σώσουν τρομοκράτες που εγκλώβισε ο συριακός στρατός.

Mια αξιόπιστη πηγή από το πεδίο της μάχης στο Νότο Ιντλίμπ αναφέρει πως ο συριακός στρατός παγίδευσε τρομοκράτες που για να γλιτώσουν κατέφυγαν στις τουρκικές δυνάμεις. Οι Τούρκοι στρατιώτες στην προσπάθειά τους να τους σώσουν έπεσαν σε ναρκοπέδιο. Μετά τη διαμεσολάβηση των Ρώσων ύστερα από αίτημα της τουρκικής πλευράς δόθηκε η δυνατότητα στους Τούρκους για ανθρωπιστικούς λόγους ν΄αποσύρουν τους τραυματίες τους. Η τουρκική πλευρά επιχειρεί ν΄ασκήσει πίεση στη συριακή καθώς επίκειται επιχείρηση στο Ν Ιντλίμπ. almayadeen

Όλη η Β Χάμα είναι υπό πρωτοφανή καταιγίδα πυραύλων των τρομοκρατών. Όλη η Χάμα είναι πλέον στρατιωτικοποιημένη ζώνη και αστυνομοκρατείται με υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας και υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση των τρομοκρατών που θέλουν να πραγματοποιήσουν μεγάλης κλίμακας επιχείρηση σε Χάμα και Λατάκια μέσα από τα βουνά αφού οι 2 περιοχές συνδέονται με τοπικό οδικό δίκτυο σε ορεινά μέρη.

Eίναι απεγνωσμένες επιχειρήσεις των τρομοκρατών που είναι καταδικασμένοι να καούν από αέρος και μετά θ΄αρχίσει το σάρωμα στο έδαφος του Ιντλίμπ από συριακό στρατό.

Τις 2 τελευταίες μέρες συριακή και ρωσική αεροπορία έπληξαν 100 στόχους τρομοκρατών σε Ιντλίμπ/Β Χάμα.Κατέστρεψαν παρατηρητήρια αποθήκες όπλων και πυρομαχικών καθώς και υλικό προηγμένων επικοινωνιών.

dimpenews.com