87.000.000 Eυρωπαίοι κάτω από το όριο της φτώχειας.Η Ε.Ε στο ναδίρ ανάπτυξης με -2% έναντι ΗΠΑ +34%, Ινδίας +96%, Κίνας +139%….Ε.Ε: o 1oς εμπορικός εταίρος του Ισραήλ…..

JPEG

Η ΕΕ παρουσιάζεται πάντα από την πλειοψηφία της πολιτικής μας τάξης ως ο επερχόμενος παράδεισος ως το μέσο διασφάλισης της ειρήνης, εξουσία της αγοραστικής δύναμης και της δημοκρατίας.

Ωστόσο η U.E. είναι μια μηχανή παραγωγής της ανισότητας της ανεργίας και της φτωχοποίησης του πιο μεγάλου αριθμού που τέθηκε σε εφαρμογή εν γνώσει της για το 1% που κερδίζει :

I -Η Ε.E. και η ειρήνη; 

H EE έφερε την ειρήνη έπειτα από το 1945. Αυτή είναι μια φράση που ακούγεται συχνά αλλά αυτή είναι λανθασμένη.

Οι χώρες οι σημαντικές της ΕΕ οδήγησαν επιθετικούς πολέμους κατά κυρίαρχων κρατών σε Ευρώπη ή αλλού χωρίς η ΕΕ να βρει κάτι για αντίλογο.

Yπενθυμίζουμε τη συνεχή υποστήριξη της ΕΕ σε όλες τις περιπέτειες του Πενταγώνου που ακολούθησαν σε Bosnie Herzégovine, Kosovo, Afghanistan, Iraq, Libye, Syrie, Yémen. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις ανεξαίρετα ευθυγραμμίστηκε πίσω από ΗΠΑ και το σιδερένιο βραχίονά του το ΝΑΤΟ.

Στην πραγματικότητα η U.E. ποτέ δεν πολέμησε για την ειρήνη αλλά μοναδικά για τους κυρίους της τους anglo-saxons. Υποστήριξε όλους τους πολέμους των ΗΠΑ συμπεριλαμβανομένου αυτού στο Ιράκ..

Το Israël έχει τις πιο στενές σχέσεις με την ΕΕ. (πολυάριθμες συμφωνίες σε όλους τους τομείς : η U.E. είναι ο πρώτος εμπορικός εταίρος του Israël : 33 % των εξαγωγών ισραηλινών προς την UE και 40 % των εισαγωγών του προέρχονται από την U.E. ) και διαθέτει ένα προνομιούχο στάτους εντός U.E. Έτσι η U.E. δεν καταγγέλει τη γενοκτονία των Παλαιστινίων, ούτε το apartheid που έχει θέσει το Israël έναντι των Ισραηλινών Αράβων. !!!!!

II – Η ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΕ.

Η ΕΕ είναι δημοκρατική; 

Πως οι χώρες που απώλεσαν ένα μέρος ουσιαστικό της κυριαρχίας τους : « νομισματική μάχη», ελευθερία προϋπολογισμού και νομική αλλοτρίωση στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, μπορούν να παραμείνουν ελεύθερες και να επιλέξουν το πεπρωμένο τους;….. Η U.E. έγινε ένα είδος Mafia .

III – Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ U.E.

Η ΕΕ είναι σήμερα στα κράσπεδα : μετά το 2009 (δηλ. μεταγενέστερα της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008) οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν μια ανάπτυξη της τάξης των +34%,η Ινδία +96%, η Κίνα +139%, ενώ στην ΕΕ υπήρξε μείωση -2%.

( cf : https://www.latribune.fr/opinions/tribunes/croissance-depuis-2009-chine-139-inde-96-etats-unis-34-europe-2-809418.html )

Η ΕΕ είναι σήμερα ένα οικονομικό ogre για τη συσσώρευση πλούτου από τις τράπεζες και τις πολυεθνικές εταιρείες (μεταξύ άλλων το GAFA). Η E.U .. αποτελεί πραγματικό δοκιμαστικό πάγκο για τη δημιουργία παγκόσμιας κυριαρχίας στα χέρια ιδιωτικών συμφερόντων.

Les10 faits qui montrent comment les multinationales achètent la politique européenne : https://www.youtube.com/watch?v=3gv7jxCtnpk

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Ευρωκοινουβουλίου τα κράτη μέλη της UE χάνουν περί τα 1000 δις euros ετησίως λόγω της φοροδιαφυγής προς όφελος μιας μειονότητας πλουσίων και των πολυεθνικών.

Η E.U .. είναι πράγματι η οργανωμένη φορολογική απάτη για τις διεθνικές εταιρείες και τις τράπεζες και αυτός είναι ένας από τους λόγους της ύπαρξής της.

Πρέπει επομένως να εγκαταλείψουμε την ΕΕ. (αποσπάσματα τίτλος άρθρου ”L’UNION EUROPEENNE : Faut-il la quitter ?” 25/5/19)

dimpenews.com