ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ O τουρκικός στρατός κατοχής από τη βάση του στο Morek βάλει με δεκάδες πυραύλους κατά συριακών στρατιωτικών θέσεων. Τουρκικά μαχητικά πετούν σε Χάμα και Ιντλίμπ.

Ο τουρκικός στρατός κατοχής από τη βάση του στο Morek στοχεύει το πρωί της Κυριακής με δεκάδες πυραύλους τις θέσεις του συριακού στρατού στο Tall Bazam στη βόρεια ύπαιθρο της Χάμα ευνοώντας κινήσεις των τρομοκρατικών οργανώσεων που υποστηρίζει. Την ίδια ώρα τουρκικά μαχητικά σχίζουν στην κυριολεξία τον συριακό ουρανό στις επαρχίες Hama και Idlib. To τουρκικό πυροβολικό μεταξύ των άλλων στόχευσε θέσεις συριακού στρατού στο χωριό Al-Karim. Προηγουμένως το Υπ. Άμυνας Τουρκίας δήλωνε πως βομβαρδίστηκε τούρκικο παρατηρητήριο στο Idlib από ζώνη που ελέγχει ο συριακός στρατός..

dimpenews.com

2 thoughts on “ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ O τουρκικός στρατός κατοχής από τη βάση του στο Morek βάλει με δεκάδες πυραύλους κατά συριακών στρατιωτικών θέσεων. Τουρκικά μαχητικά πετούν σε Χάμα και Ιντλίμπ.

  1. Η άλλη Άποψη μιας και… Ενώ ο ύπνος Τους γέμισε εφιαλτες Και…
    ‘ο καιρος γαρ εγγύς’ !!!

    Ελλάς λιγο πριν στο μετωπο, ο Ελλην μεταβεί…
    ξανά με την ιστορια,…/ με αυτα… και αυτα, φθάσαμε στο παρά πεντε, άλλης μιας ιστορικής στιγμής που ζητά εκδικητικα χωρις οίκτο… να εκπληρωθεί… περισσότερα > https://ello.co/velos/post/jjg_bfg7skl9tpo1xffyka

    Like

Comments are closed.