Εν αναμονή προαναγγελθείσας τρομοκρατικής επίθεσης οι Βρυξέλλες. Σε καθεστώς τρόμου. Άγνωστος απείλησε να χτυπήσει με τρομοκρατική στις 6.00 σήμερα το απόγευμα την Grand-Place.

Ένα άτομο απειλεί να επιτεθεί στην καρδιά της πρωτεύουσας της ΕΕ στην Grand-Place των Βρυξελλών.Το άτομο άφησε ένα μήνυμα στον virtuel τοίχο του Ευρωκοινοβουλίου –στον τοίχο όπου οι επισκέπτες μπορούν ν΄αφήσουν μια λέξη πριν να φύγουν – αναφέροντας την πρόθεσή του να διαπράξει μαι επίθεση στην Grand-Place των Bρυξελλών αυτή την Τετάρτη στις 18h : « Bruselas will be attacked tomorrow at 6 : 00 pm in Grand-Place by a guy with a neon shirt ». ”Οι Βρυξέλλες θα δεχθούν επίθεση αύριο στις 6.00μμ στην Grande Place από ένα νεαρό μ ένα neon shirt”.  Το Ocam ενημερώθηκε. Η εισαγγελία των Bρυξελλών άνοιξε μια έρευνα και διεξάγουν μια αναζήτηση που είναι σ΄εξέλιξη μέσω των καμερών ασφαλείας που βρίσκονται κοντά στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο σε μια απόπειρα να ταυτοποιήσουν το δράστη του απειλητικού μηνύματος.

Υπάρχουν ακόμη πολλές αμφιβολίες σχετικά με την αξιοπιστία αυτής της απειλής. Για την ώρα δεν υπάρχει καμιά ένδειξη και καμιά άλλη απειλή που να επιβεβαιώνει έναν τέτοιο κίνδυνο.Αν πρόκειται για φάρσα ο ύποπτος θ’ αντιμετωπίσει ποινή ως και 5 χρόνια φυλακή αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου της εισαγγελίας ο Denis Goeman. le soir,rtbf 26/6/19

H OCAM διερευνά την απειλή της τρομοκρατικής στις Βρυξέλλες και οι αρχές ζητούν από το κοινό ν΄αποφεύγει την Grand Place και την Place Luxemburg..Eίναι η δεύτερη απειλή τρομοκρατικής σε Βρυξέλλες εντός λίγων 24ωρων αφού το Σάββατο συνελήφθηκε άτομο που σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση κατά Πρεσβείας των ΗΠΑ στις Βρυξέλλες.

To ανησυχητικό μήνυμα γράφτηκε την Τρίτη το απόγευμα κατά τις 17.30h στον virtuel τοίχο του Ευρωκοινοβουλίου σαφώς από επισκέπτη του κτιρίου και μοιράστηκε μέσω Twitter την Τετάρτη από τον Emmanuel Foulon, αναπληρωτή κοινοβουλευτικό του Parlement européen.Το Organe de Coordination pour l’Analyse de la Menace (OCAM) ερευνά την απειλή σύμφωνα με την Εισαγγελία Βρυξελλών..lavenir

dimpenews.com