Τρομοκρατική επίθεση καμικάζι με παγιδευμένη μηχανή κοντά στην ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγ, Γεωργίου στην Sweida στη Συρία. 5 νεκροί και περί τους 10 τραυματίες.

5 πολίτες σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν από τρομοκρατική επίθεση 2 καμικάζι που ανατινάχθηκαν με μηχανή στην οποία επέβαιναν στο κέντρο της πόλης Sweida. Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στην ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγ. Γεωργίου
επί της οδού Qanawat όπου βρίσκεται κι ο ναός.

Το πρακτορείο SANA νωρίτερα έκανε λόγο για 3 πολίτες νεκρούς και 7 ακόμη τραυματίες από τρομοκρατική έκρηξη που σημειώθηκε από παγιδευμένο μηχανάκι στην οδό Qanawat στην πόλη Sweida.

Μια αστυνομική πηγή είπε στο SANA ότι μια μοτοσυκλέτα βόμβα που ήταν παρκαρισμένη επί της οδού Kanawat εξερράγη εξ ‘ολοκλήρου,σκοτώνοντας 3 πολίτες και τραυματίζοντας 7 άλλους.

Ο Διευθυντής του Τομέα Υγείας της Sweida ο Hassan Amro ανέφερε πως το κρατικό νοσοκομείο της Sweida δέχθηκε τα σώματα 3 νεκρών και 7 τραυματίες πολίτες.

Ο κυβερνήτης της Sweida ο Amer Ashi είπε ότι η τρομοκρατία δεν έχει θρησκεία ή χρώμα και διεισδύει εν μέσω πολιτών για να στοχεύσει πολίτες.

Οι φωτογραφίες είναι από το ναό του Αγ Γεωργίου στη Sweida στη Συρία…

dimpenews.com