ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ ΣΤΗ ΧΑΜΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΠΟΛΕΙΣ Αλ Σουκαλαμπίγια και Μάχαρντα. Είναι η τρομοκρατική οργάνωση ”Ερυθρές Ταξιαρχίες”…..


Οι αποκαλούμενες ”Κόκκινες Ζώνες” τρομοκρατική οργάνωση που αποτελείται από
δύναμη ελίτ μισθοφόρων από Τσετσενία,Τουρκία, Ευρώπη, Ασία και αραβικά κράτη εντατικοποίησε τις συγκρούσεις της με συριακό στρατό και κατόρθωσε να καταλάβει την πόλη Hamamiyat στα ΒΔ της επαρχίας Χάμα της Συρίας που είναι στον στρατηγικό δρόμο μεταξύ των ορθόδοξων χριστιανικών πόλεων Mahardah και Al-Suqaylabiyah. Για 1000 τέτοιους ”μαχητές” που δραστηριοποιούνται στη Β Χάμα κάνουν λόγο κάποιες πηγές μεταξύ αυτών Ουζμπέκοι και Ουιγούροι. Ο στρατός δίνει μάχη ν΄ανακτήσει την Hamamiyat και το στρατηγικό της ύψωμα….Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες κατάφερε να ανακτήσει και πάλι την Al Hamamiyat και αυτή την ώρα είναι στη φάση εκκαθάρισης και του ομώνυμου υψώματος από κάθε ίχνος τρομοκράτη….
Οι ”Κόκκινες Ζώνες” ή ”Ερυθρές Ταξιαρχίες” είναι δύναμη κρούσης, δύναμη ελίτ που χρηματοδοτείται από το Ισραήλ και εκπαιδεύθηκε από την εταιρεία με την επωνυμία « Tactical Epics » που είναι η ισλαμική εκδοχή των (Blackwater) ….
Η σύσταση της εν λόγω οργάνωσης έγινε από ”μαχητές” που προέρχονταν από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις στις χώρες τους. Η εταιρεία εκπαιδεύει τις περισσότερες τρομοκρατικές οργανώσεις στο Idlib, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της Τουρκίας.

dimpenews.com