Τζιχαντιστές βίασαν ως θανάτου 60χρονη χριστιανή δασκάλα στο Idlib!!!!!!

sos chretiens orient idlib syrie

Mια Σύρια χριστιανή βιάστηκε και δολοφονήθηκε στο Ιντλίμπ .«Με βίαζαν όλη τημέρα πριν να με δολοφονήσουν». Αυτές τις λέξεις η Suzanne Der Karkour, δεν θα μπορέσει ποτέ να τις προφέρει. Εγκληματική η πραγματικότητα όσο κι η δοκιμασία της, ο ”σταυρός” της. Προχθές το σώμα αυτής της χριστιανής ,βρέθηκε άψυχο στο Yaqubiye σε μια περιοχή του Idlib. Παρθένα στα 60 της (κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο για τη χριστιανική κοινότητα στη Συρία αφού δεν ευνοεί τους μεικτούς γάμους-σχέσεις) πέθανε από τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις’ κακοποίησης των τζιχαντιστών της Al Nosra.

Έπειτα από την αρχή του πολέμου η Suzanne ασχολήθηκε με τους τους ελαιώνες και τους οπωρώνες με τα καρποφόρα δέντρα ιδιοκτησίας της οικογενείας της διδάσκοντας αραβικά στα παιδιά του χωριού της. Αφότου συνταξιοδοτήθηκε συνέχισε την εργασία της εθελοντικά στους νέους της εκκλησίας του χωριού Kneye για να τους βοηθήσει ν΄αποκτήσουν brevet τους και το απολυτήριο λυκείου. Προερχόμενη από εύπορη οικογένεια δεν είχε ανάγκη να παραδίδει ιδιαίτερα επ΄αμοιβή για να ζήσει (το φαινόμενο των ιδιαίτερων μαθημάτων επίσης πολύ διαδεδομένο στη Συρία) και ωστόσο συνέχιζε την αποστολή της ως το τέλος.

Την Τρίτη 9 Ιούλη ανήσυχος από την απουσία της ο ιερέας του χωριού στέλνει τους ενορίτες να την αναζητήσουν. Αυτοί την βρίσκουν εκεί ξαπλωμένη στο έδαφος του χωραφιού της, μόνη.

Η αυτοψία αποκαλύπτει ότι η Suzanne υπέστη το βασανιστήριο επαναλαμβανόμενων βιασμών συνεχόμενων από το απόγευμα της Δευτέρας ως νωρίς το πρωί της Τρίτης ήτοι κάποιες ώρες μόνο πριν την ανακάλυψη του πτώματος.

Ως μάρτυρας αυτή προστέθηκε στον ουρανό και στα χιλιάδες αδέρφια της χριστιανούς μάρτυρες μέσα στις αρένες της βαρβαρότητας.

Το Idlib είναι στο επίκεντρο της προσοχής των médias, αλλά ποιό… ποιο θα μιλήσει για την Suzanne, για αυτόν τον « θρίαμβο του πολέμου » για τους βαρβάρους, αγκυροβόλι στον ουρανό για την ανθρωπότητα;;soschretiensdorient 12/07/19 (τίτλος άρθρου:μια Σύρια χριστιανή βιάστηκε και δολοφονήθηκε στο Ιντλίμπ)

Το θύμα ήταν αρμενικής καταγωγής ……Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες από άλλες πηγές η γυναίκα πριν καταλήξει λιθοβολήθηκε έως θανάτου…..Σύμφωνα με την αυτοψία και τον ιατροδικαστή η γυναίκα έφερε σημάδια βασανισμού και εκτιμά πως την υπέβαλαν οι δράστες σε συνεχή βασανιστήρια επί 9 ώρες…..

dimpenews.com