+18 ΦΩΤΟ: Η Daesh αποκεφάλισε 4 πολίτες στο Βόρειο Σινά.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ce9aceb1cf86cf86cf86cf86.png

To Associated Press μεταδίδει πως ”μαχητές” επιτέθηκαν σε μια ομάδα ατόμων στην μικρή πόλη Bir al-Abd κοντά στο al Arish την Τετάρτη αποκεφάλισαν 4 πολίτες και απήγαγαν έναν πέμπτο κατηγορώντας τους για συνεργασία με τις δυνάμεις ασφαλείας. Οι αξιωματούχοι μίλησαν υπό την προϋπόθεση κάλυψη ανωνυμίας γιατί δεν είναι εξουσιοδοτημένοι να μιλήσουν στα μίντια.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα μια ανώτερη πηγή ασφαλείας στο Bir al-Abd στο βόρειο Σινά ανέφερε ότι ένοπλοι της Daesh έστησαν ενέδρα στην πόλη Bir al-Abd στο Βόρειο Σινά στο διεθνή αυτοκινητόδρομο al Arish – Qantara, συνέλαβαν πολίτες και έσφαξαν τέσσερις από αυτούς στο δρόμο.

Ασθενοφόρο έσπευσε στη σκηνή του δράματος και μετέφερε τα σώματα των νεκρών στο Νοσοκομείο της πόλης Bir al-Abed προς ταυτοποίηση.

Ανώτερη ιατρική πηγή του εν λόγω Νοσοκομείου ανέφερε πως παραλήφθησαν τέσσερις ακέφαλοι σωροί αφού σφαγιάστηκαν.

Η φωτογραφία δείχνει τους αποκεφαλισμένους πολίτες στη μέση του δρόμου….

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες προερχόμενες από πηγή της ασφάλειας και κατοίκους οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν 4 και απήγαγαν 5 άτομα.

Οι σφαγιασθέντες ήταν τέσσερις άνδρες, ηλικίας 23 έως 51 ετών.

Μια πηγή ασφάλειας και τρεις κάτοικοι είπαν ότι οι τζιχαντιστές σταμάτησαν πολλά αυτοκίνητα πριν πάρουν 5 άτομα που τ΄ανάγκασαν να ξαπλώσουν στο έδαφος σφαγιάζοντας τα 4.

Η ISIS αναφερόμενη στο τραγικό συμβάν μιλάει για σύλληψη και αποκεφαλισμό 4 πρακτόρων στο Fake Checkpoint στον διεθνή αυτοκινητόδρομο Arish-Qantara στο Omariyah.
Κύμα επιθέσεων της ISIS στο Β Σινά αφού την Πέμπτη καμικάζι σκότωσε 1 στρατιώτη κι ένα πολίτη σ΄επίθεση στο Sheikh Zuweid.

dimpenews.com