3 άμαχοι νεκροί εκ των οποίων 2 παιδιά και 15 τραυματίες από ρουκέτες τρομοκρατών στο Χαλέπι.

Tρεις πολίτες εκ των οποίων 2 παιδιά σκοτώθηκαν και 15 άλλοι τραυματίστηκαν σ΄επίθεση με ρουκέτες που πραγματοποίησαν οι τρομοκρατικές ομάδες κατά των συνοικιών Hamadanya και Seif Dawla στο Χαλέπι.

Μια πηγή από την Αστυνομική Διεύθυνση του Χαλεπίου ανέφερε στον ανταποκριτή του SANA ότι οι τρομοκράτες της « al Nosra », που εδρεύουν στη ζώνη της Rachidine στα δυτικά της πόλης επιτέθηκαν χθες βράδυ στις 2 συνοικίες Hamadanya και Seif Dawla με ρουκέτες και σκότωσαν 3 αμάχους μεταξύ αυτών 2 παιδιά και τραυμάτισαν άλλους 15 ενώ προκάλεσαν υλικές ζημιές στις ιδιοκτησίες των κατοίκων.

Ο ανταποκριτής σημείωσε πως οι τραυματίες των επιθέσεων νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και στο Razi.

Μονάδες του συριακού στρατού απάντησαν άμεσα στις επιθέσεις που εκκινούν από την περιοχή Rachidine καταστρέφοντας εκτοξευτές ρουκετών και σκοτώνοντας πολυάριθμους τρομοκράτες της « al Nosra ».sana

Tις τελευταίες ημέρες έχουν πολλαπλασιαστεί οι επιθέσεις των τρομοκρατών στην πόλη του Χαλεπίου αφήνοντας πίσω τους πολλά θύματα….Τις τελευταίες 3 μέρες σκοτώθηκαν στο Χαλέπι 11 πολίτες αφού εντός του ίδιου χρονικού διαστήματος βομβαρδίστηκαν με ρουκέτες οι συνοικίες Al-Hamdaniya,Saif al-Qassam και Jamiliya, και σκοτώθηκαν άλλοι 8 πολίτες. Ο αριθμός των νεκρών από τη χθεσινή επίθεση αναμένεται ν΄αυξηθεί.

dimpenews.com