Ένα αεροπλάνο του τουρκικού πολεμικού ναυτικού αλώνιζε στο Αιγαίο έφτασε .. για διακοπές στη Μύκονο…

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι image.png

Ένα τουρκικό αεροσκάφος του πολεμικού ναυτικού της Τουρκίας πέταξε στο μέσον του Αιγαίου;; Τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθήσαμε αρκετές πτήσεις τουρκικών drones και από τις 2 πλευρές της Κύπρου και κατά μήκος της ελληνοτουρκικής θαλάσσιας οριοθέτησης στο Αιγαίο.

Σήμερα παρακολουθήσαμε μια πτήση διαφορετική από τις συνήθεις. Ένα αταυτοποίητο αεροσκάφος με διακριτικά TURNA65 πέταξε πάνω από το Νότιο Αιγαίο νότια, περικύκλωσε το νησί της Ρόδου πριν να εξαφανιστεί από τα ραντάρ (Flightradar24).

Μετά από μια σύντομη έρευνα μέσω Twitter, μπορούμε να υποθέσουμε πως ήταν ένα αεροσκάφος του Τουρκικού Ναυτικού (TURkish NAvy).Πιθανώς ένα MELTEM II CASA CN-235 αεροπλάνο ναυτικής περιπολίας.

Δεν ξέρουμε αν το αεροπλάνο αναχαιτίστηκε από την ελληνική πολεμική αεροπορία ή απλά παρακολουθήθηκε έχοντας παραβιάσει τον ελληνικό εναέριο χώρο ,πιθανώς χωρίες εξουσιοδότηση.itamilradar 5.8.19

ΥΓ. αυθαίρετα μπήκε η φωτο του επισκόπου Σεβάστειας …η οποία δεν έχει σχέση με το άρθρο βέβαια είναι αυτά τα απρόοπτα των ηλεκτρονικών μέσων …….ωστόσο καλοδεχούμενος …….

dimpenews.com