+18 Αυτό είναι το αληθινό Ιντλίμπ. 4 αποκεφαλισμένοι Σύριοι στρατιώτες… ΦΩΤΟ BINTEO

Aποκεφαλισμοί στο Ιντλίμπ. 4 κεφάλια Σύριων στρατιωτών στο χώμα της πατρίδας αφού αποκεφαλίστηκαν στυγνά από τους πράκτορες μισθοφόρους Τουρκίας Δύσης. Αυτό είναι το αληθινό Ιντλίμπ που τα δυτικά μίντια μεθοδικά συγκαλύπτουν ευνοούν κλαυθμηρίζουν όταν ο συριακός στρατός αποπειράται να το ελευθερώσει από την πλημμυρίδα του διεθνούς τζιχαντισμού. Σύμφωνα με φιλοκυβερνητικές στρατιωτικές πηγές υπάρχει σχετικό βίντεο αποκεφαλισμού στρατιώτη στα περίχωρα της πόλης Sukayak σήμερα. Τον καθηλώνουν στο έδαφος και τον σφαγιάζουν σαν αρνί. Oι τζιχαντιστές επιτέθηκαν ανεπιτυχώς σήμερα σε Tal Sukayak και Sukayak.

Από το μορφασμό του προσώπου φαίνεται τους σκότωσαν ζωντανούς έτσι…

4 αποκεφαλιμένοι. 4 ήρωες στο βωμό της μάχης κατά της παγκόσμιας τρομοκρατίας της ελίτ/ μαφία που επιχειρεί να ελέγξει γεωστρατηγικά ,ενεργειακά,oικονομικά πολιτισμικά,ιδεολογικά,υπαρξιακά,ηθικά,θρησκευτικά/πνευματικά και την τελευταία σπιθαμή ….ανθρώπινου πνεύματος και να την υποτάξει.

Ναι κάθε πόλεμος είναι ταξικός έτσι κι αυτός. Τα φτωχόπαιδα της Συρίας αυτά που δεν έχουν τελειώσει βασικές σπουδές, που δεν βίωσαν ακόμη ούτε καν το πρώτο σκίρτημα του έρωτα, που προέρχονται από πολύτεκνες οικογένειες της βιοπάλης πολεμούν 8 χρόνια κατά της παγκόσμιας καταδυνάστευσης και των ντόπιων συνεργατών τους.

Εικόνα

Όμως δεν παύει έστω κι ασύνειδα να υπηρετούν αρχές κι αξίες κατά του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, υπέρ της αυτοδιάθεσης των λαών και της εθνικής ανεξαρτησίας, κατά τους σκοταδισμού φονταμενταλισμού από όπου κι αν προέρχεται, υπέρ της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, υπέρ της ελευθερίας της συνείδησης και του αυτοκαθορισμού.

Ο πόλεμος είναι η μεγαλύτερη κατάρα γιατί από τη φύση του στρέφεται κατά δικαίων κι αδίκων όμως στη Συρία το δίλημμα που τέθηκε ήταν αδίρρητο: παράδοση στο χαλιφάτο-προτεκτοράτο που της ετοίμασαν οι πρωτοκλασάτοι σύμμαχοι των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία….

dimpenews.com