Η συριακή άμυνα βάλει κατά εναέριας επίθεσης στη Χομς, Tαρτούς, Μασιάφ….Ισραηλινός πύραυλος κατά συνοικισμού στην Ορθόδοξη Safita…..

Αποτέλεσμα εικόνας για Syrian air defense systems

H συριακή άμυνα βάλει κατά αντίπαλων στόχων στον ουρανό της Χομς. Kάποιοι πύραυλοι έπεσαν στην κοντά στην περιοχή Dahr Al-Qusair στην δυτική περιοχή της υπαίθρου της Χομς .Τα συριακά αντιαεροπορικά ηχούν στην περιοχή της Χομς τώρα. Σύμφωνα με το shamfm ήχοι της συριακής αεράμυνας ακούγονται στη Χομς. Ακούγονται διαδοχικές εκρήξεις στη δυτική περιφέρεια της Χομς…

Εικόνα

Ένας πύραυλος έπεσε και στην περιοχή Seba στην Ταρτούς.…Δεν υπήρξαν ζημιές από τον πύραυλο/ρουκέτα που έπεσε ανατολικά του Mashta al-Helu στην ύπαιθρο της Tartous.

Ένας ακόμη πύραυλος χτυπήθηκε από συριακή αεράμυνα στο Masyaf στην επαρχία Ηama.

L’image contient peut-être : nuit, ciel et plein air
Masyaf

Σύμφωνα με στρατιωτική πηγή στις 23:06 h η αεράμυνα η συριακή δέσμευσε στόχο που προερχόταν από το βορρά Λιβάνου προς την πόλη Masyaf, και τον κατέρριψε. Το πιθανότερο πρόκειται για ισραηλινή επίθεση…

Η επικρατέστερη εκδοχή: Ισραηλινά μαχητικά επιτέθηκαν από τη θάλασσα και από Λίβανο στη Συρία….

Δημοσιογραφική πηγή αναφέρει πως ισραηλινό μαχητικό έριξε τον πύραυλο κατά Μασιάφ από τον εναέριο Λιβάνου….

Κατά των Ορθοδόξων Χριστιανών της Συρίας το δώρο του Ισραήλ για την Παναγία

Mεθεόρτια της Παναγίας και το Ισραήλ τρομοκρατεί τους ορθοδόξους στη Συρία. Πύραυλος που εκτόξευσαν τα αεροσκάφη του έπεσε εντός του συνοικισμού Basdiqeen στην περιοχή που είναι το Ορθόδοξο θέρετρο Safita στην περιφέρεια Ταρτούς. Δεν υπήρξαν θύματα αν και ο πύραυλος έπεσε στην οροφή κτιρίου.

dimpenews.com