+18 Επαγγελματικό στέλεχος του AKP, άνθρωπος του Ερντογάν ποζάρει με κομμένα κεφάλια Σύριων στρατιωτών. BINTEO ΦΩΤΟ

Επαγγελματικό κομματικό στέλεχος του Κόμματος AKP της Τουρκίας, άνθρωπος του Erdogan ο Emrah Çelik (γεννηθείς στις 5 Απριλίου 1987), ποζάρει τελευταία με κομμένα κεφάλια Σύριων στρατιωτών.

Xρησιμοποίησαν κάθε βάρβαρη,ειδεχθή μέθοδο για να καθυποτάξουν τη Συρία αλλά φεύγουν ηττημένοι και από το Ιντλίμπ…..

Ένας Τούρκος Ισλαμιστής αγωνιστής που εμφανίστηκε σε βίντεο να κραδαίνει κομμένο κεφάλι αποδείχθηκε ότι ήταν κομματικό επαγγελματικό στέλεχος της Νεολαίας του του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) της Τουρκίας πριν από την ένταξή του στο τζιχάντ στη Συρία.

Ο Emrah Çelik αποτελεί μέλος της Νεολαίας του AKP στην επαρχία Kapaklı της βορειοδυτικής επαρχίας Tekirdağ της Τουρκίας. Στο βίντεο αναφέρει ότι η νίκη ανήκει στους ισλαμιστές του τζιχάντ και ότι όποιος εναντιώνεται στους στρατιώτες του Ισλάμ θα έχει την ίδια μοίρα με τον αποκεφαλισμένο που είπε ότι είναι Σύριος στρατιώτης. Στο τέλος λέει ότι η νίκη ανήκει στο Ισλάμ, ενώ παράλληλα ανορθώνει το δείκτη του χεριού, μια χειρονομία που χρησιμοποιούν οι τρομοκράτες της (ISIL).

Ο Çelik υπηρέτησε ως αναπληρωτής πρόεδρος της Νεολαίας του ΑΚΡ σε μια περιοχή που βρίσκεται στην ευρωπαϊκή πλευρά της Τουρκίας πριν από την ένταξή του σε τρομοκρατικές ομάδες τζιχάντ. Τα αρχεία του εισαγγελέα του Ανώτατου Εφετείου δείχνουν ότι εξακολουθεί να είναι μέλος του AKP.

To όνομά του συγκαταλέγεται στο Αρχείο καταχώρισης μελών του ΑΚΡ στο Γενικό Εισαγγελέα του Ανωτάτου Εφετείου.

Ο Emrah Çelik απεικονίζεται στο γραφείο του ΑΚΡ στο Καπάκλι.

Σύμφωνα με τη δική του δήλωση, ο Çelik υπηρέτησε στο 2ο παράκτιο τμήμα που σταθμεύει στα βουνά του Τουρκμενιστάν υπό τη διοίκηση του Bashar Molla. Το τμήμα είναι η κύρια ”επαναστατική” οργάνωση του Τουρκμενιστάν που λειτουργούσε στο Κυβερνείο της Λατάκια και απέκτησε φήμη όταν σκότωσε έναν Ρώσο πιλότο SU-24 ο οποίος εκτινάχθηκε από το αεροσκάφος του όταν καταρρίφθηκε από την Τουρκία στα συριακά σύνορα στις 24 Νοεμβρίου 2015.

Süleyman Soylu και Δήμιος

Ο Τσελίκ φωτογραφήθηκε δίπλα στον υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας, Süleyman Soylu , καθώς και τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Μουσταφά Σεντόφ.Ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Mustafa Şentop επίσης φωτογραφίζεται με το Çelik.

Mustafa Şentop και Δήμιος

dimpenews.com