Βαρθολομαίος και Ιερώνυμος μνηνόνευσαν ως Μητροπολίτη Κίεβου τον ”Σβιατοπόλκ”. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΙΑ

175694_600

Πνευματική αδελφοκτονία. Οι Έλληνες δημιουργοί της Τραγωδίας πρωτοστατούν στην σύγχρονη πνευματική Αδελφοκτονία που συμβαίνει στην Θήβα την Επτάπυλη αυτή της Εκκλησίας.

Ιερώνυμος και Βαρθολομαίος,φευ, στην Αχειροποίητο μνημόνευσαν ως Μητροπολίτη Κιέβου τον Σβιατοπόλκ τον (επονομαζόμενο  αθεόφοβο ή κακό ) το γιο του Πρίγκηπα Βλαδίμηρου που φόνευσε τ΄αδέρφια του Μπόρις και Γκλεμπ ως σφετεριστής της εξουσίας μετά το θάνατο του πατέρα του….Οι 2 αδικοχαμένοι πρίγκηπες είναι οι πρώτοι που αγιοκατάταξε η Ρωσική Εκκλησία..

Δεν πρόβαλαν αντίσταση κατά την δολοφονία τους ή κατά της απειλής του Αδελφοκτόνου γι΄αυτό και θεωρούνται οι πρώτοι που συγκαταλέγονται στους Strastoterptsi δηλ. στους κοσμικούς Αγίους που υπέφεραν το πάθος χωρίς να προβάλουν αντίσταση. Πρόκειται για ειδική κατηγορία Αγίων στη Ρωσική Εκκλησία.

Ο Μπόρις ερχόμενος στο Κίεβο μετά από νικηφόρα εκστρατεία πληροφορείται για τις προθέσεις που τρέφει εναντίον του ο Σβιατοπόλκ ωστόσο συνεχίζει την πορεία του προς αυτό,αρνείται αίτημα του στρατού του ν΄αντιπαρατεθεί και να πάρει για λογαριασμό του την εξουσία. Αφήνει το πεπρωμένο του στα χέρια του Θεού ποθεί να γίνει μιμητής του εκούσιου Πάθους Του. Οι μπιστικοί του αδερφού του τον εξολοθρεύουν….Ο Γκλεμπ ο άλλος αδερφός επίσης κατακρεουργείται από τους συνωμότες……Ο Σβιατοπόλκ ωστόσο σύντομα θα χάσει την εξουσία από λαϊκή εξέγερση και στο θρόνο θ΄ανέλθει ο αδελφός του Γιαροσλάβ. Ο πνευματικός θρόνος του Κίεβου φαίνεται να φέρει εξ αρχής το στίγμα της Αδελφοκτονίας….

Σήμερα η ιστορία επαναλαμβάνεται αλλά η έριδα, η ίντριγκα αυτή τη φορά δεν περιστρέφεται γύρω από το κοσμικό στέμμα αλλά από το ποιός εκπροσωπεί τη νόμιμη εκκλησιαστική αρχή στο Κίεβο.

Ο Επιφάνειος σε θέση Σβιατοπόλκ ως σφετεριστής του τίτλου του Μητροπολίτη Κίεβου προχωρά σε Αδελφοκτονία κατά του νόμιμου κατόχου του Ονουφρίου. Εγκέφαλοι αλλά και συνεργοί του σε αυτήν τη στυγερή και ειδεχθή απρόκλητη πνευματική Αδελφοκτονία αποδείχθηκαν εμπράκτως ο Ιερώνυμος Αθηνών και Βαρθολομαίος Κων/πόλεως και οι συν αυτοίς που σήμερα κατέβηκαν πολλά σκαλιά, κατακρημνίστηκαν από τη θεολογική Κλίμακα, για ν΄ανακαλύψουν την Αχειροποίητο όπου θεώρησαν ότι δια μιας μονοκοντυλιάς θα ”διορθώσουν” τα Δίπτυχα της Εκκλησίας μήπως είναι ικανοί να διορθώσουν και τη Βίβλο της Ζωής;;

Αποκ.3, 5: « και ου μη εξαλείψω το όνομα αυτού εκ της βίβλου της ζωής…».
Αποκ. 20, 12-15: «και άλλο βιβλίον ηνοίχθη, ό εστι της ζωής… και ει τις ουχ ευρέθη εν τη βίβλω της ζωής γεγραμμένος, εβλήθη εις την λίμνην του πυρός».

Αυτός ο λαός δεν έχει πλέον ούτε ιερό ούτε όσιο ……..

Ο Γ Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη ο Gregory W. Pfleger, πήγε στο Άγιον Όρος 2 μέρες πριν πατήσει το ποδάρι του ο άνθρωπός του ο Βαρθολομαίος για να προλειάνει το έδαφος…..όπως ο Πομπέο ήταν Αθήνα και ….. λειτουργήθηκε στη Μητρόπολη μια μέρα πριν να συνέλθει η Ι Συνόδος που αναγνώρισε την ψευδο-δομή Ουκρανίας. Ο Pfleger θα παραμείνει δυο 24ωρα στο Άγιον Όρος και είχε συνάντηση με την Ι Επιστασία. Τ΄’Ονομα του Ρόδου αλά ελληνικά μόνο που Ρόδον το Αμάραντον είναι η Παναγιά.

Και όλοι αυτοί έχουν μαζί τους για ασφάλεια πράκτορες, μυστικούς αστυνομικούς κλπ ράμπο…. Το Άγιον Όρος από τόπος Ησυχίας κινδυνεύει να μεταβληθεί σε εμπόλεμη ζώνη. Άνθρωποι που παρέστησαν στις εκδηλώσεις που παραβρέθηκε ο Βαρθολομαίος στη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι τρομοκρατήθηκαν από το ασκέρι του, τους περιγράφουν ως άτομα του FBI……

Πηγαίνετε να προσκυνήσετε τον ”άρχων του κόσμου τούτου” μέσα στις εκκλησιές είτε λέγεται Πομπέο είτε Pfleger.. Σημεία των Καιρών ….

(Αυτοί άλλωστε μόνοι τους αυτοαναγορεύθηκαν ως πλανητάρχες …….)

Από λειτουργοί του Υψίστου διολίσθησαν σε υπάλληλους των ΗΠΑ……

Εικόνα

dimpenews.com

.