ΘΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΟ/ Ο Θεόδωρος ο Κρης και όχι ο Θεοφάνης ο Κρης αναγνώρισε το έκτρωμα του Κιέβου.Δεν κομπλάρουμε, ένας διορισμένος υπάλληλος του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών είναι…..

Ο Θεόδωρος ο Κρης και όχι ο Θεοφάνης ο Κρης αναγνώρισε ως ήταν αναμενόμενο τον Επιφάνειο και την Ψευδοδομή της Ουκρανίας. Δεν κομπλάρουμε, ένας διορισμένος υπάλληλος του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών είναι και τίποτα περισσότερο. Ένας ακόμη Εντεταλμένος των αμερικάνικων και αντι-ορθόδοξων συμφερόντων σε αυτήν την υπόθεση είναι.

Στα όρια της εθνικής μειοδοσίας φθάνει η διαπλοκή της Ελληνικής Πολιτείας με τις Ηνωμένες Πολιτείες για ουκρανικό εκκλησιαστικό. Η Ελλάδα μέσα από το δίκτυο των ελληνορθόδοξων πατριαρχείων ασκεί εξωτερική πολιτική και μάλιστα για ξένο παράγοντα……Αυτή της η δραστηριότητα ενδέχεται να βάλει σε πρωτοφανείς περιπέτειες τη χώρα….Ο Έλληνας ΥΠΕΞ είχε το θράσος να πάει στη Μόσχα για τα σιχαρίκια σε ολόκληρο Λαβρόφ και να του πει πως ο άνθρωπός του ο Θεόδωρος ο Κρης και όχι ο Θεοφάνης ο Κρης που μετέδωσε την ελληνική πνοή της Κρητικής Σχολής στην ρώσικη αγιογραφία που ανέδειξε έναν Ρουμπλιόφ, θ΄αναγνώριζε το έκτρωμα που τό πανε εκκλησία στο Κίεβο.... Στη διπλωματία υπάρχει πρωτόκολλο αν δεν το τηρείς βυθίζεσαι…..

Eπίσης η ανθελληνική πολιτική της Ελληνικής Πολιτείας/Εκκλησίας που έσπευσε ν΄αναγνωρίσει την τερατογένεση στο Κίεβο εκθέτει την Κύπρο αφού 2 Έλληνες Πατριάρχες και ένας Αρχιεπίσκοπος αναγνώρισαν το βδέλυγμα που το είπανε εκκλησία ενώ η Κύπρος δεν το έχει κάνει ακόμη κάτι που την ”δίνει” δια ρουφιανιάς προδοτικά στον Αμερικανό παντεπόπτη της Αν Μεσογείου….

ΘΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΟ

Πρώτος στόχος η Κύπρος..….

dimpenews.com