ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ: O Αμερικανός Πρόεδρος έγινε μονοκράτορας σ΄Ανατολή και Δύση στο pax americana αφού υπέταξε και τη ”Νέα Ρώμη”….

Ζούμε κοσμογονικές εξελίξεις, βιώνουμε κοσμοιστορικά γεγονότα.Ο Τραμπ αυτός ο κατά τ΄άλλα ένας ακόμη γραφικός Αμερικανός Πρόεδρος έγινε μονοκράτορας σ΄Ανατολή και Δύση στο pax americana αφού επιβλήθηκε επί του Λικίνιου της εποχής του. Eίναι πλέον κύριος τόσο της Ρώμης που αδιαφειλονίκητα είναι το ορμητήριο της Δύσης αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο εκκλησιαστικό κατέστη κύριος και της Νέας Ρώμης, της Πόλης αφού υπέταξε το θρόνο της Κων/πολης.

Για α΄φορά στην ιστορία της αν εξαιρέσουμε την περίοδο των Σταυροφόρων η Νέα Ρώμη το πνευματικό λίκνο της Ανατολής υποτάσσεται στις δυτικές δυνάμεις. Οι ΗΠΑ τώρα ενώνουν Δύση και Ανατολή σ΄ένα αδιόρατο χριστιανικό τόξο που θ΄αποτελέσει όμως το εφαλτήριο και για την υλοποίηση των συναφών μεγαλοιδεατικών σχεδίων τους σε τομείς όπως η γεωστρατηγική κ.α

Ζούμε μια καμπή στον αιώνα της παγκοσμιοποίησης. Οι ΗΠΑ επιδιώκουν να ενώσουν τον κόσμο υπό την κυριαρχία τους το κίνητρο δεν είναι μόνο πολιτικό, οικονομικό, κλπ αλλά και λόγοι γοήτρου, υπεροχής και ιστορίας θεωρούν ότι τους το επιτάσουν.

Η πολιτική των ΗΠΑ και ο εκάστοτε πλέον πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών λαμβάνει διπλό χρίσμα από Βατικανό και Φανάρι ως ελέω Θεού μονάρχης στην παγκόσμια θεοκρατική ως προς τη νομιμοποίηση αυτοκρατορία τους. Μετά το νικηφόρο πόλεμο κατά των ισλαμιστικών δυνάμεων Αράβων και Περσών ο Τραμπ αδιόρατα εστέφθη από τον Κων/πόλεως Βαρθολομαίο μονοκράτορας σ΄Ανατολή και Δύση. Είναι τεράστια η κινητικότητα σε εκκλησιαστικό επίπεδο και η διείσδυση που επιχειρούν οι αμερικάνικες δυνάμεις εντός της Ορθοδοξίας ζητούν να την προσεταιριστούν και το κατορθώνουν. Η Πόλη πέφτει αμαχητί στους Σταυροφόρους της Δύσης. Αλλά τα ιερά της θα λεηλατηθούν γιατί τέτοιοι ήταν πάντα οι Σταυροφόροι.Τα ιερά της ήδη λεηλατήθηκαν πνευματικά απώλεσαν την ακτινοβολία κι αυθεντικότητά αφού υποτάχθηκαν σε κοσμικές και μάλιστα ετερόδοξες δυνάμεις.

Να μια μεγάλη νίκη να ένα τεράστιο βήμα αμερικάνικου επεκτατισμού αυτές είναι οι πραγματικές διαστάσεις του ουκρανικού ζητήματος κι αυτές υπερβαίνουν κατά πολύ κάθε άλλη πτυχή του ιδίου ζητήματος.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 2.jpeg

Bέβαια οι βάσεις σε επίπεδο τουλάχιστον εξάρτησης είχαν τεθεί πολύ νωρίτερα από Πατριάρχη Αθηναγόρα που ως Ομολογία Πίστης δήλωνε ως νεοκλεγείς Πατριάρχης Κων/πολης σε μια από τις πρώτες του συνεντεύξεις στο “Evening Independent” : ””θα προωθώ πάντα την Αμερική και τα αμερικάνικα συμφέροντα, θα ζήσω με τα αμερικάνικα ιδεώδη και θα τα κηρύττω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη μεγάλη χώρα.”

«Ακόμη και οι πολιτικοί μας δεσμοί με το Οβάλ Γραφείο άρχισαν όταν ο τότε Αρχιεπίσκοπος Αθηναγόρας κλήθηκε τον Νοέμβριο του 1948, για να οδηγήσει
την Αποστολική Έδρα του Αγίου Ανδρέα ως μέρος του Δόγματος του Τρούμαν και του Σχεδίου Μάρσαλ,
να κρατήσει το Πρώτο Θρόνο της Ορθοδοξίας να μην παγιδευθεί πίσω από το Σιδηρούν Παραπέτασμα και να μην πέσει στα κομμουνιστικά χέρια της Σοβιετικής Ένωσης του Στάλιν » αναφέρει κορυφαίος εκκλησιαστικός παράγοντας για Φανάρι…

dimpenews.com

One thought on “ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ: O Αμερικανός Πρόεδρος έγινε μονοκράτορας σ΄Ανατολή και Δύση στο pax americana αφού υπέταξε και τη ”Νέα Ρώμη”….

 1. Ποιος πρόεδρος και ποιος τραμπ ρε παιδιά, εδώ και ~100 χρόνια κουμάντο στις ΗΠΑ (όπως και σχεδόν σε ολόκληρο τον “δυτικό κόσμο”) κάνει ΜΟΝΟΝ “ένας”:
  Το “περιουσιο” σκυλολοϊ πλανητικών τοκογλύφων-χρηματεμπόρων και επίδοξων εξουσιαστών της ανθρωπότητας :
  “Rothschild & co. , satan’s conglomerate”
  Για λογαριασμό του μέγα “φιλάνθρωπου” Μ.Α.Τ.Σ βεβαίως ,βεβαίως….

  Know you TRUE enemy! 😉

  Like

Comments are closed.