Η Ρωσία εκτόξευσε διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο Topol-M. Ο Γ΄Παγκόσμιος θα είναι ένας πόλεμος που θα κερδηθεί στον ουρανό και γι αυτό ακόμη πιο οδυνηρός για τους κατοικούντες τη γη;;;; Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΧΑΝ BINTEO

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΧΑΝ

Στην Ufa στη Ρωσία , είδαν έναν “κομήτη”. Στην πραγματικότητα,προέρχεται από το πεδίο εκτόξευσης Kapustin Yar στην περιοχή του Astrakhan (Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΧΑΝ) απ΄όπου εκτοξεύθηκε ένα διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο της συστοιχίας πυραύλων εδάφους Topol-Μ με στόχο κάπου στο Καζακστάν. To Kapustin Yar πεδίο πυραυλικής εκτόξευσης κι ανάπτυξης στο Astrakhan Oblast ( Άστραχαν) βρίσκεται μεταξύ Volgograd κι Astrakhan. Ο πύραυλος ” πέταξε πάνω από την Ufa ως “κομήτης”.

Topol missile launch at Kapustin Yar

Στις 28/11/2019 – στις 18:48 στην Ufa είδαν έναν “κομήτη”. Στην πραγματικότητα,ήταν ο διηπειρωτικός πύραυλος από την Kapustin Yar. “Η δοκιμαστική κεφαλή του πυραύλου με μια δεδομένη ακρίβεια έπληξε τον υπό όρους στόχο στο πεδίο ασκήσεων Sary-Shagan (Δημοκρατία του Καζακστάν). Τα καθήκοντα εκτόξευσης επιτελέστηκαν πλήρως », αναφέρει το Υπουργείο Άμυνας Ρωσίας.

Tην 1/10/19 ο στρατός της Ρωσίας δημοσίευσε βίντεο που δείχνει τη δοκιμαστική εκτόξευση ενός ακόμη διηπειρωτικού Topol-M από τη βάση στο Plesetsk στην περιοχή του Arkhangelsk. Το Topol-M είναι ένα στρατηγικό διηπειρωτικό σύστημα βαλλιστικών πυραύλων που αναπτύχθηκε στο τέλος της σοβιετικής εποχής. Είναι σε θέση να φέρει μια κεφαλή 800 kilotonne με την καταστροφική δύναμη των 800.000 τόνων TNT. Δηλ. 40 φορές πιο καταστροφική δύναμη της ατομικής βόμβας που ρίχθηκε στο Nagasaki, στην Ιαπωνία το 1945 από ΗΠΑ..

Ο Γ Παγκόσμιος πόλεμος θα είναι νέος ”πόλεμος των άστρων” δηλ. θα είναι ένας πόλεμος που θα κερδηθεί στο διάστημα στον αέρα μ΄εκτοξεύσεις διηπειρωτικών πυραύλων, τηλεκατευθυνόμενων,πυρηνοκίνητων π.χ σαν τον «9Μ730 Burevestnik» κ.α με μαχητικά αεροσκάφη προηγμένης τεχνολογίας, με πυραυλικά συστήματα σαν τους s400 κλπ που δημιουργούν αντιπαυλική ομπρέλα; Ωστόσο σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι ειδήμονες οι αμερικανικοί,ρωσικοί πυρηνοκίνητοι πύραυλοι διαθέτουν αρκετές κεφαλές ( αποκαλυπτικές στην πραγματικότητα), και η δύναμη πυρός τους αχρηστεύει κάθε σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας. 

L’image contient peut-être : feu

Θα είναι ένας πόλεμος που θα κερδηθεί στον ουρανό και που βέβαια θα κάνει πολύ πιο οδυνηρές τις συνέπειες για τους κατοικούντες τη γη το έδαφος το τεραίν;;;;;;

Star Wars of Astrakhan…..

Η εκτόξευση όπως την παρουσίασε πριν λίγο το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας:

 

βαλλιστικός πύραυλος Ρωσίας 28/11/19

”και σκοτίστηκε ο ήλιος και ο αέρας από τον καπνό” ”καπνὸς καμίνου καιομένης, καὶ ἐσκοτίσθη ὁ ἥλιος καὶ ὁ ἀὴρ ἐκ τοῦ καπνοῦ” (Αποκάλυψη 8:7-9:2)

Tην ίδια ημέρα 28/11/19 η Β Κορέα ανακοίνωσε πως ότι έκανε επιτυχή δοκιμαστική εκτόξευση διαδοχικών πυρών ενός εκτοξευτή πολλαπλών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς υπό τη διεύθυνση του Kim Jong-un (YonhapNews).

dimpenews.com