Η Γερμανία προμήθευσε με 340 τανκ Leopard 2A4 την Τουρκία και με αρκετά τανκ την τουρκμένικη πολιτοφυλακή που μάχεται στο πλευρό της Αλ Κάιντα…

H συριακή τουρκμένικη τρομοκρατική πολιτοφυλακή που υποστηρίζεται από τον τούρκικο στρατό κατοχής δέχθηκε τουλάχιστον 2 tanks  (έκδοση σε ψηφιακό calculateur ) και ίσως πολύ περισσότερα.

Αυτά τα τανκ κατασκευάστηκαν από τη γερμανική εταιρεία Krauss-Maffei. Αυτά εξόπλισαν σχεδόν όλες τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ τη δεκαετία του 80. Ο τουρκικός στρατός που αγόρασε 340, ανέπτυξε 50 από αυτά στη Συρία και έχασε μια δεκάδα από αυτά στις μάχες.

Είναι η α΄φορά που μια τρομοκρατική πολιτοφυλακή διαθέτει σύγχρονα τεθωρακισμένα στο θέατρο επιχειρήσεων της Μ Ανατολής.

Αγνοούμε ποιοί είναι οι χειριστές αυτών των τανκ και που εκπαιδεύθηκαν. Η εκπαίδευση σε αυτούς τους μηχανισμούς εκτιμάται κατ΄ελάχιστον στους 4 μήνες πριν να τολμήσουν να τα οδηγήσουν στις μάχες. Αγνοούμε επίσης ποιός εκπαιδεύει ομοίως τις ομάδες τεχνικών και από που προήλθαν τα ανταλλακτικά, η συντήρηση είναι ανεξάρτητη από τη λειτουργία του μηχανισμού.

Είναι άγνωστο αν η Γερμανία πληροφορήθηκε εκ των προτέρων γι αυτή τη ν μεταφορά εξοπλισμού. Υπό την ονομασία «Συριακός Εθνικός Στρατός » (ANS),η τουρκμένικη πολιτοφυλακή εδρεύει στη βάση του Idleb όπου προστατεύει την Al-Qaïda που έχει μαζευθεί εκεί. Αυτοί οι τελευταίοι φροντίζονται και τρέφονται από τις Γαλλικές και Γερμανικές « ΜΚΟ ». (με πληροφορίες από το voltairenet 30/11/19)

dimpenews.com

<img src="https://www.voltairenet.org/rien.gif" alt="
Facebook
Twitter
Delicious
Seenthis
Digg