Γίναμε Rojava.Μια ζώνη αμφιλεγόμενη σαν τη Β Συρία με δεκάδες αμερικάνικες βάσεις. Και το Νεώριο δόθηκε για στρατό ΗΠΑ.

Και το Νεώριο πήραν οι ΗΠΑ με τις ευλογίες των δοσίλογων συνεργατών ιεραρχών τους και τη συντριπτική πλειοψηφία πολιτικών φορέων που τους στηρίζουν. Η Σύρος παραδόθηκε στον Πάιατ…Τα ναυπηγεία Νεωρίου παραδόθηκαν στην αμερικανική εταιρεία ONEX Shipyards με σκοπούς και στρατιωτικούς αφού όπως δήλωσε ο Κυβερνήτης Τζέφρι Πάιατ «τα Ναυπηγεία Νεωρίου Σύρου είναι πλέον σε θέση να διεκδικήσουν ανταγωνιστικά ναυπηγοεπισκευαστικό έργο από το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό».

Όλη η Ελλάδα μια αμερικάνικη βάση.Κάτι σαν τη Β Συρία μια ζώνη αμφιλεγόμενη με απώλεια εθνικής κυριαρχίας,με 6 στρατούς να τη διεκδικούν τούρκικο, αμερικάνικο συν Γάλλους κι Άγγλους, ρώσικο,συριακό και κούρδικες πολιτοφυλακές αλλά και παραστρατιωτικές ομάδες. Η ζώνη αυτή για την ώρα δεν έχει το στάτους εδάφους αναγνωρισμένου σε επικράτεια χώρας αν και είναι γη συριακή. Παραβιάστηκαν τα σύνορα και οι ΗΠΑ έκαναν 20 βάσεις. Kι ακόμη περισσότερο γίναμε ”Rojava’‘ αυτό πιστοποιεί και η των ψιλών γραμμάτων υποστήριξη Μακρόν έναντι Τουρκίας. Όπως υποστηρίζει τη Rojava έτσι και την Ελλάδα «Η Τουρκία οφείλει να σέβεται τα κυριαρχικά δικαιώματα των μελών του ΝΑΤΟ. Εκφράζω τη στήριξή μου για τις ανησυχίες της Ελλάδας αναφορικά με την Συμφωνία Λιβύης-Τουρκίας». Χαλαρή υποστήριξη δηλ. εκφράζει απλά ανησυχίες στα τετελσμένα…..

Η Ελλάδα πλέον είναι κάτι σαν την Κύπρο έγινε πια από κράτος κρατίδιο που παρ΄ότι πολέμησε δεν μπόρεσε ποτέ ν΄αποτινάξει το βρετανικό ζυγό και Ακρωτηριάστηκε….. στ΄Ακρωτήρι..

Εκτός της Σούδας που επιχειρεί σε καθημερινή βάση σε Κριμαία και Μ. Ανατολή (Συρία), η δημιουργία 3 νέων στην ”Αλεξανδρούπολη (λιμάνι, ΝΑΤΟικά στρατεύματα, σύστημα παρακολούθησης Ρωσίας), στη Λάρισα (μη επανδρωμένα αεροσκάφη, UAV) και στο Στεφανοβίκειο (Αεροπορία Στρατού με ελικόπτερα “Apache” και “Black Hawk”) δημιουργεί νέους συσχετισμούς και στο εσωτερικό της χώρας. ”Τα αμερικανικά στρατεύματα χρησιμοποιούν επίσης τις υποδομές στο λιμάνι και στο στρατόπεδο Γεωργούλα στο Βόλο»”.” Νεωρίου στην αμερικανική εταιρεία ONEX του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία ….

«Προτρέπω τους Αμερικάνους επενδυτές να επενδύσουν στην Ελλάδα και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον εκτός από τα λιμάνια της Αλεξανδρούπολης και της Καβάλας και για τον Βόλο» σημείωσε ο Κυβερνήτης.

Επίσης, αποκάλυψε ότι επίκεινται νέες, στρατιωτικές συμφωνίες μεταξύ ΗΠΑ-Ελλάδας με αφορμή την επένδυση στο Νεώριο και την αξιοποίηση της Αλεξανδρούπολης.

Λιμάνια κι αεροδρόμια ελληνικά γίνονται βάσεις είτε άτυπες είτε επίσημες του αμερικάνικου στρατού πάντα στην λογική της αντιπαράθεσης με Ρωσία και συμμάχους της στην Ανατολή αφού αυτή ορίστηκε και στη τελευταία Σύνοδο του ΝΑΤΟ ως ο εχθρός της συμμαχίας…..

Ο Πάιατ δεν αμέλησε να πατήσει την κατοχική του μπότα σε μια ακόμη επισκοπή να κάνει συμμαχίες με τους δοσίλογους Ιεράρχες που θα κατευθύνουν τα ”λογικά”; πρόβατα στην αμερικάνικη μάντρα….Συναντήθηκε με τον Σύρου που πρωτοστάτησε στη διάλυση της παγκόσμιας Ορθοδοξίας για τα αμερικάνικα συμφέροντα στην Ουκρανία κι ανά τον κόσμο. Τον ευχαρίστησε λέει για τις ”δυνατές δράσεις για τη θρησκευτική ελευθερία κι ανοχή” έτσι λέει την υποταγή στα οργουελιανά πρότυπα της αντιστροφής όρων.

Σύμφωνα με το ΤRT ο ΥΠΕΞ Ουκρανίας δήλωσε πως : «η Μαύρη Θάλασσα είναι ασφαλής χάρη στο ΝΑΤΟ και την Τουρκία ». Αυτή την Ουκρανία επέλεξε η Ελλάδα το Φανάρι και Εκκλησία ως σύμμαχο αυτή που έχει ως απόλυτο σύμμαχο την Τουρκία...

dimpenews.com