Ουκρανοί νεο-ναζί στο πλευρό των διαδηλωτών στο Hong Kong.ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Image

Oυκρανοί διευθύνοντες έγιναν αντιληπτοί κατά τις διαδηλώσεις στο Hong Kong κάποιες εβδομάδες μετά τη διοργάνωση μιας « ακαδημίας διαδηλώσεων του δρόμου » στο Κίεβο..

Ηγετικά στελέχη ουκρανικών ομάδων της ακροδεξιάς που είχαν πρωταγωνιστική συμβολή στο πραξικόπημα που βοήθησαν στην ενορχήστρωση κυρίως των μελών του Τάγματος Azov και του γκρουπ Δεξιός Τομέας/Secteur Droit, πήγαν πρόσφατα στο Hong Kong για να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις anti-Πεκίνου. Τα groupes, φέρουν ρούχα hooligans της ακροδεξιάς αυτοαποκαλούμενης « Honor » ή « Gonor », πήγαν στο Hong Kong, καθώς το πραξικόπημα του 2014 στην Ουκρανία και οι σύγχρονες διαδηλώσεις στο Hong Kong δέχθηκαν την υποστήριξη του National Endowment for Democracy, που έχει δημιουργήσει η CIA.

Image

« Το Hong Kong μας δέχθηκε ως γονείς », έγραψε το Σάββατο στο Facebook ο Serhii Filimonov, μοιράζοντας ένα vidéo του ίδιου κι άλλων προσωπικοτήτων της ουκρανικής ακροδεξιάς στην ημιαυτόνομη κινέζικη πόλη.Ο Filimonov διεύθυνε άλλοτε την πτέρυγα του Κιέβου του πολιτικού σώματος του Azov, ενός groupe υποστήριξης του υπερεθνικιστικού Τάγματος του Azov, με την κάλυψη ως ΜΚΟ.

« Η μάχη για την ελευθερία είναι στο πλευρό του Hong Kong !! », δήλωσε ο Filimonov σε άλλη ανάρτησή του όπου τους δείχνει να ποζάρουν, μασκοφόροι στο πλευρό των διαδηλωτών του Hong Kong.

Image


Τα πρόσωπα του vidéo και φωτογραφίες που αναρτήθηκαν την επομένη συμπεριλαμβανομένου του Ihor Maliar, ενός βετεράνου του Τάγματος Azov που φέρει στο λαιμό ένα tatouage « νίκη ή Valhalla » , και Serhii Sternenko, που διεύθυνε το παράρτημα της Οδησσού του Secteur Droit όταν έκαψε το Σπίτι των Συνδικάτων την 2η Μάη του 2014 σκοτώνοντας 42 άτομα (στην πλειοψηφία τους κάηκαν ζωντανοί) και τραυματίζοντας εκατοντάδες άλλους στο δρόμο. Ο Sternenko βοήθησε στη θεμελίωση της φασιστικής συμμορίας « Lustration du Peuple», που χτύπησε και ταπείνωσε τ.κυβερνητικούς αξιωματούχους της Ουκρανίας τους μήνες που ακολούθησαν το πραξικόπημα Euromaidan του 2014.

Από το Facebook του Serhii Filimonov δείχνοντας μέλη του « Gonor » στο Hong Kong

Image


Πολλοί άνδρες φέρουν accessoires του ακροδεξιού γκρουπ « Honor » ή « Gonor » που ίδρυσε ο Filimonov το 2015 όπως μια τυποποιημένη εκδοχή της “τρίαινας”, ένα παλιομοδίτικο σύμβολο που υιοθετήθηκε από τους υπερεθνικιστές Ουκρανούς, που με τρία μαχαίρια. .Πολλοί έχουν επίσης τατουάζ νεοναζί όπως αγκυλωτούς σταυρούς.

Tweet από το « Hong Kong Hermit » δείχνουν μια photo ενός tatouage nazi ενός από τους Ουκρανούς πού πήγαν στο Hong Kong
Οι 2 άνδρες πόζαραν ομοίως μπροστά από το Πολυτεχνείο του Hong Kong, όπου συνελήφθηκαν 2000 φοιτητές κατασχέθηκαν χιλιάδες όπλα κυρίως βόμβες μολότοφ και εκρηκτικά. ,

Αρχές του προηγούμενου μήνα οι Filimonov, Sternenko,Maliar μίλησαν σε μια « διαδήλωση στο δρόμο » στο Κίεβο όπου στις αφίσες της εκδήλωσης παρουσιάστηκε ένα κοκτέιλ Molotov που φέρει το λογότυπο “Gonor”.

“Fight for freedom stand with Hong Kong!!” λέει ένα άλλο post του Filimonov εμφανίζοντάς τους μασκοφόρους στο Hong Kong …

Image
Image

Δεν ξέρουμε τι κάνουν οι «απλοί ακτιβιστές» στο Hong Kong.Βεβαίως είναι αξιοσημείωτο πως πως εκτεταμένες προετοιμασίες για την εξέγερση του 2014 στην Ουκρανία το 2014 και στις διαδηλώσεις του 2019 το Hong Kong έγιναν από το par le biais του National Endowment for Democracy (NED).

Κατά τη διάρκεια 3 χρόνων που προηγήθηκαν του πραξικοπήματος του 2014, η NED υποστηριζόμενη από την CIA διοχέτευσε 14 δις dollars στις προσπάθειες αλλαγής του καθεστώτος στην Ουκρανία.Η NED καλλιεργεί στάσεις anti-Pékin στο Hong Kong από τα μέσα της δεκαετίας του 1990, πριν ακόμη το έδαφος αυτό ν΄αποδοθεί και πάλι στην Κίνα από την βρετανική αυτοκρατορία. sputnik,reseauinternational

dimpenews.com