ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

Τα τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα πετούν στα ελληνικά σύνορα. Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις στέλνουν στρατεύματα στα ελληνικά σύνορα.Τουρκία κι Ελλάδα έκλεισαν το συνοριοπέρασμα. Yπάρχουν συγκρούσεις στα ελληνοτουρκικά σύνορα αυτά μεταδίδουν τούρκικοι λογαριασμοί….Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις στέλνουν πλοία, τανκ και στρατιώτες στα ελληνικά σύνορα.Στα ελληνικά σύνορα πετούν τουρκικά F16.Η απαγόρευση Τύπου άρχισε στην Ελλάδα. Κόκκινη προειδοποίηση στο συνοριακό σταθμό της Ελλάδας. Αερομαχίες στο Αιγαίο. ”Τα Ελληνικά πολεμικά αεροπλάνα απογειώνονται. Στο Αιγαίο Πέλαγος, τα Τουρκικά και τα Ελληνικά πολεμικά αεροπλάνα αντιμετώπιζαν το ένα το άλλο.”

Με κάθε επιφύλαξη μεταδίδουμε την είδηση….. και χρήζει αξιολόγησης…ωστόσο οφείλουμε να την μεταδώσουμε…O λογαριασμοί αναφέρoυν τώρα πως τρολάρουν τους έλληνες .. ας δε χθούμε πως είναι μέρος του ψυχολογικού πολέμου που όμως άρχισε. Ο ψυχολογικός πόλεμος είναι μέρος του πολέμου…..

«Θα φτάσουμε ακόμα και σε σύρραξη με την Ελλάδα», διαμηνύει το καθεστώς Ερντογάν .Υποστηρίζουν ότι επίλεκτες δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού μεταφέρονται στην Κρήτη υπό το φόβο πολέμου με την Τουρκία. Eλληνικά μιράζ στόχευαν τούρκικες φρεγάτες σήμερα στο Αιγαίο κι από κεί έχει προκληθεί εκνευρισμός στον αντίπαλο.

O Trump έγραψε στο twitter ότι έρχονται πληροφορίες για αυξανόμενη κλιμάκωση στο Αιγαίο και ότι είναι και οι 2 σύμμαχοι..

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΝ

Image

ANTIΘΕΤΑ ΑΥΤΟΙ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΝ ότι τα ελληνικά μαχητικά κλείδωσαν τις φρεγάτες τους

όσο περνούσε η ώρα οι αναφορές αυτού του είδους ψυχολογικού πολέμου ηλεκτρονικού πολέμου πλήθυναν αλλά οι ελληνικές αρχές…….δεν απάντησαν έστω κι εναλλακτικά…..οι τούρκικοι λογαριασμοί στο τέλος παραδέχθηκαν πως ”Θέλαμε να δείξουμε τη δύναμη των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης εφαρμόζοντας λειτουργία / ψυχολογικό πόλεμο.” ”Τα κοινωνικά μέσα είναι τώρα ο δεύτερος χώρος μάχης. ” Πόσο έτοιμοι είμαστε γι αυτόν τον πόλεμο;;;;

Toυς κάναμε να παραδεχθούν λογαριασμούς με 25.000 ακολούθους ότι στήθηκαν γι αυτό. Ο ηλεκτρονικός πόλεμος είναι θερμό επεισόδιο της διπλωματίας, είναι η πιστοποίηση της αποτυχίας της διπλωματίας και ο προθάλαμος του πραγματικού πολέμου.Είναι ένας πόλεμος που δεν είναι ούτε για φανατικούς ούτε για απάτριδες είναι στρατιωτική διπλωματία με άλλα μέσα ……Έπαιξαν ως κι αυτό ” Ο Σικεμκός, ένα από τα νησιά του Αιγαίου, καταλήφθηκε από τον τουρκικό στρατό”’ όλα θα πρέπει να αξιολογηθούν γιατί η επίθεση η ηλεκτρονική της 8/12/19 ήταν συντονισμένη κι όχι αυθόρμητη…

Ο Aντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος , Διοικητής 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ «Τα σκυλιά στη γειτονιά μας αλυχτάνε και φωνάζουνε.  Συνήθως σκυλιά που φωνάζουν δεν δαγκώνουν. Να είστε όμως σίγουροι ότι είμαστε έτοιμοι ” κι οι απέναντι σκυλιά μας λένε ανέβηκαν κατακόρυφα οι τόνοι. Η Λιβύη επικύρωσε τη συμφωνία και τη θέτει σε ισχύ..

dimpenews.com