Έλληνες καίνε τη σημαία του Ισραήλ: Οπαδοί της ΑΕΚ έκαψαν τη σημαία του Ισραήλ κι ύψωσαν αυτή της Παλαιστίνης και της Hezbollah…

Image

Η ΑΕΚ έπαιζε με Χαποέλ Ιερουσαλήμ.Έλληνες, οπαδοί της Ένωσης έκαψαν την ισραηλινή σημαία ύψωσαν τη σημαία της Ηezbollah, την Παλαιστινιακή και της PLO και φώναξαν συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης μεταδίδει το al ahed.

Το Israel Sports Rabbi ανέβασε στο Twitter ένα video που δείχνει οπαδούς της ΑΕΚ να καίνε σημαία του Ισραήλ κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου επικράτησε με 91-78 αναφέρει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ..

Μετά από αυτό, η ομάδα του Ισραήλ ενημέρωσε πως το συμβάν καταγράφηκε στο φύλλο αγώνος και πως συνεργάζεται με τις αρχές της FIBA, για να βρει τι έγινε.

Δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να τιμωρηθεί από την διοργανώτρια αρχή για αυτό το άσχημο, μεμονωμένο περιστατικό.

Η ενημέρωση της Χάποελ: «Έχουμε ειδοποιήσει το BCL και δεν υπάρχει χώρος για τέτοιες πράξεις σε ένα γήπεδο. Συνεργαζόμαστε με τις αρχές της FIBA γι’ αυτό το περιστατικό. Θέλουμε να προσέξουμε τους 400 οπαδούς που συνόδευσαν την ομάδα στο παιχνίδι. Υπάρχει ακόμα δρόμος στο BCL, με στόχους που θέλουμε να πετύχουμε. Το συμβάν με τη σημαία έχει καταγραφεί από τους διαιτητές στο φύλλο αγώνος».

dimpenews.com

3 thoughts on “Έλληνες καίνε τη σημαία του Ισραήλ: Οπαδοί της ΑΕΚ έκαψαν τη σημαία του Ισραήλ κι ύψωσαν αυτή της Παλαιστίνης και της Hezbollah…

 1. The political anecdote of the HELLAS political scene, ‘ND – New Democracy’, with leader politician funny figure,
  political puppet ends in next elections, where coming to HELLAS .!!!
  around Easter 2020.!!!

  Like

 2. The political anecdote of the HELLAS political scene, ‘ND – New Democracy’, with leader politician funny figure,
  political puppet ends in next elections, where coming to HELLAS .!!!
  around Easter 2020.!!!

  Like

Comments are closed.