Το Ισραήλ προαναγγέλει νέο πόλεμο κατά Λιβάνου, Συρίας, Παλαιστίνης. Θα γίνει στο πλαίσιο της στρατηγικής Τουρκίας-Ισραήλ των εναλλάξ χτυπημάτων ή εναλλάξ πολέμων. Τότε η Τουρκία θα επιχειρεί προσφέροντας κάλυψη στο Ισραήλ σε Κύπρο, Αιγαίο.Ο Λεβιάθαν δεν ήταν παρά το πρόσχημα για casus belli.

Στον επόμενο πόλεμο (1) θα βομβαρδίσουμε αεροπορικώς δυνατά μέσα σε αστικές ζώνες. Είναι ο εχθρός αυτός που επιλέγει τη θέση του εκεί..όταν εμείς λέμε εκεί αυτό δεν είναι ακριβώς ότι ο εχθρός επιλέγει να τοποθετήσει εαυτόν εκεί αλλά ο εχθρός επίσης επιλέγει να εκτοξεύσει χιλιάδες ρουκέτες και πυραύλους σε Ισραηλινούς πολίτες..Αποστολή μας είναι να το σταματήσουμε αυτό. Η διαφορά ανάμεσα σε μας και στον εχθρό μας είναι ότι είμαστε διαφορετικοί από τον εχθρό μας που κάνει οτιδήποτε να επιτεθεί σε πολίτες, εμείς βασιζόμαστε στις καλές μυστικές υπηρεσίες στις καλές ικανότητές μας αεροπορικών βομβαρδισμών στην ποιότητα καθοδήγησης. Θα βομβαρδίσουμε αεροπορικώς στηριζόμενοι στις μυστικές υπηρεσίες κι οι ικανότητες των μυστικών μας υπηρεσιών αναπτύσσονται καθημερινά.(2)

Αυτά αναφέρει ο ΓΕΣ Ισραήλ Aviv Kohavi και προσθέτει:

Αλλά εμείς θα βομβαρδίσουμε αεροπορικώς δυνατά. Θα βομβαρδίσουμε αεροπορικώς δυνατά γιατί δεν υπάρχει άλλος δρόμος να σταματήσουμε την πολύ επικίνδυνη απειλή τιθέμενη από το φαινόμενο των ρουκετών και πυραύλων που εκτοξεύονται στο Ισραήλ.Αλλά έρχομαι να πω περισσότερα.Θα προειδοποιήσουμε τον πληθυσμό από την άλλη πλευρά των συνόρων. Θα επιτρέψουμε στους πολίτες να εκκενωθούν κι άμεσα μετά θα βομβαρδίσουμε αεροπορικώς δυνατά κι επίσης θα βομβαρδίσουμε αεροπορικά την υποδομή της χώρας υποδοχής αυτών των τρομοκρατικών οργανώσεων. Oτιδήποτε υποστηρίζει την τρομοκρατία,καθένας που επιτρέπει στην τρομοκρατία να υπάρχει ,να δρα και να μας επιτίθεται εγκαταστάσεις ηλεκτρικής ενέργειας,καύσιμα κι υποδομές θα βομβαρδιστούν.Η χώρα υποδοχής/φιλοξενίας τρομοκρατικής οργανώσεων που επιτρέπει τρομοκρατικές οργανώσεις ή που ακόμη και που εμψυχώνει μια τρομοκρατική οργάνωση θα πρέπει να γνωρίζει πως αυτή φέρει την ευθύνη. Η ευθύνη σχετίζεται με τη λιβανέζικη κυβέρνηση..Η ευθύνη σχετίζεται με την Χαμάς.Η ευθύνη συνδέεται με τη Συρία δεν θα επισημάνω άλλες χώρες…

Ποια είναι η στρατηγική των εναλλάξ χτυπημάτων ή εναλλάξ πολέμων που χρησιμοποιούν από κοινού Τουρκία – Ισραήλ…….

1. μιλάει για πόλεμο προσεχή όχι για απλά αντίποινα σε επίπεδο μεμονωμένων χτυπημάτων

2. ισχυρίζεται ότι το Ισραήλ δεν είναι σαν τους εχθρούς του που τους κατονομάζει πιο κάτω Λίβανος, Συρία, Χαμάς και υπαινίσεται και Χεζμπολλά και ότι το Ισραήλ κάνει χειρουργικά χτυπήματα ποιοτικά που δεν αποφέρουν κόστος σε ζωές αμάχων. Μα Λίβανος, Συρία δεν έριξαν ούτε έναν πύραυλο κατά Ισραήλ ως κράτη αντίθετα το Ισραήλ βομβαρδίζει καθημερινά τη Συρία ως και Δαμασκό σε αστικές ζώνες προσφέροντας ουσιαστικά στήριξη αεροπορίας στις τρομοκρατικές δυνάμεις που πολεμούν 8 χρόνια το συριακό στρατό.όσες ρουκέτες και ήταν συγκριτικά ελάχιστες έφυγαν από συριακό έδαφος κατά Ισραήλ όλο αυτό το διάστημα κτα΄ομολογία Ισραήλ έπεσαν ατυχώς ως παραπλευρες απώλειες από εμφύλιο και κυρίως ή μόνο από τρομοκρατικές οργανώσεις ισλαμιστικές που πολεμαέι ωστόσο η Συρία. Απώλειες σε ανθρώπινες ζωές στο Ισραήλ δεν υπήρξαν ενώ στη Συρία υπάρχουν δεκάδες θύματα από ισραηλινές επιδρομές. Ποιός τελικά υποστηρίζει τη διεθνή ισλαμιστική τρομοκρατία;;;Όσο για Λίβανο είναι το Ισραήλ που παραβιάζει καθημερινά τον ενάεριο Λιβάνου και χωρικά του ύδατα είναι το Ισραήλ που με drones επιτέθηκε ως το κέντρο Βηρυτού κι αλλού και σε αυτές τις επιθέσεις τότε και μόνον τότε απάντησε με ρουκέτες η Χεζμπολλά που όμως δεν είχαν θύματα..Όσο για την Παλαιστίνη είναι το Ισραήλ που σφαγίασε από αέρος πολίτες καθώς το καλοκαίρι του 2014 1.653 Παλαιστίνιοι πολίτες είχαν σκοτωθεί από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς και 8.900 τραυματίστηκαν, ενώ οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι το 70%-80% των νεκρών είναι άμαχοι και περί τα 800 ήταν παιδιά. Για ποιούς ποιοτικούς βομβαρδισμούς και χειρουργικά χτυπήματα μιλάει το Ισραήλ είναι μάλλον αυτό κι όχι οι αντίπαλοί που δημιουργεί εκατόμβες νεκρών πολιτών εν αντιθέσεις οι νεκροί Ισραηλινοί πολίτες από το 2104 ως σήμερα θ΄απαριθμούνται στα δάχτυλα της μιας ή των 2 χειρών.όλη η ρητορική πολέμου που αναπτύσσει το Ισραήλ είναι αβάσιμη κι επιχειρεί ν΄αντιστρέψει την πραγματικότητα.

3.το Ισραήλ και η Τουρκία λειτουργούν παράλληλα και σ΄αλληλοκάλυψη παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο και προκαλούν αταξία και προβαίνουν σε επιθετικές ενέργειες κι επεκτατισμό κατά γειτόνων τους.Αυτή η τακτική που ακολουθούν θα ενταθεί..Προδιαγράφεται ότι και οι 2 χώρες αυτές θ’ ανοίξουν νέα μέτωπα πολέμους που θα πραγματοποιηθούν συγχρόνως ή εκ περιτροπής ώστε ο ένας πόλεμος να επικαλύπτεται από τον άλλον στα μάτια της κοινής γνώμης και η αγριότητα των μεν να μετριάζεται από την υπερβαρβαρότητα που θα επιδείξει ο έτερος των 2 ώστε να έχουν λιγότερο κόστος σε επίπεδο κριτικής..Αυτή η τακτική στρατηγική Τουρκίας Ισραήλ των εναλλάξ χτυπημάτων ή εναλλάξ πολέμων θα ενταθεί.Η Τσαχάλ ανακοινώενι πόλεμο κατά Λιβάνου, Συρίας, Παλαιστίνης και αυτός θα γίνει υπό την κάλυψη τουρκικής εισβολής και ωμότητας σε Αιγαίο Κύπρο γεν ελλαδικό χώρο. Το Ισραήλ δεν το ενδαιφέρει τόσο ο Λεβιάθαν αυτός στήθηκε μόνο και μόνο για να δοθεί πρόσχημα και casus beli στην Τουρκία κυρίως έναντι Κύπρου που παρασύρθηκε σ΄ενεργειακές συμπράξεις..Η Κύπρος χρησιμοποιήθηκε από το Ισραήλ άλλωστε το τελευταίο κράτησε ανοιχτό το παράθυρο στην Τουρκία στο ενεργειακό ώστε αν δεν υλοποιηθεί ο Λεβιάθαν να περάσι το αέριο του μέσω τουρκικής επικράτειας. Η Ιταλία στις 2 Γενάρη ήδη δεν υπογράφει…κι αυτό λέει πολλά….Eνώ η Τουρκία ήδη προαναγγέλει αποστολή στρατευμάτων στη Λιβύη σε μια ακόμη κίνηση αντιπερισπασμού στο πλαίσιο των εναλλάξ πολέμων με Ισραήλ…..

dimpenews.com