Τραμπ: ''H Toυρκία εργάζεται σκληρά για να σταματήσει το μακελειό στο Ιντλίμπ όπου Ρωσία, Συρία, Ιράν σκοτώνουν χιλιάδες πολίτες.'' Σε αυτό το φιλότουρκο … παραδώσατε τα κλειδιά της χώρας εν όψει ελληνοτουρκικού πολέμου.ΠΡΟΔΟΣΙΑ/ Ο Τραμπ προστάτης της Αλ Νούσρα στο Ιντλίμπ…..

«Η Ρωσία, η Συρία και το Ιράν σκοτώνουν ή είναι καθοδόν να σκοτώσουν χιλιάδες αθώους πολίτες στην επαρχία Ιντλίμπ. Μην το κάνετε αυτό! Η Τουρκία εργάζεται σκληρά για να σταματήσει αυτό το μακελειό», γράφει σήμερα στο Twitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ.Αποδεικνύεται μέγας φιλότουρκος και δυστυχώς η Ελλάδα του παρέδωσε τα κλειδιά της χώρας εν όψει ελληνοτουρκικού πολέμου. ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Αλλά αυτή η θέση Τραμπ πολύ πιο δυστυχώς είναι και η θέση της Ελλάδας της πολιτικής και τύπου της για 7 χρόνια με την Τουρκία κατά της Συρίας..κι όμως ”η Συρία έκανε τόσα πολλά για την Ελλάδα”…

Από την άλλη αποκαλύπτει αυτό που τα ελληνικά ΜΜΕ και η ελληνική πολιτική δεν αποδέχονται ότι δηλ. στη Συρία διαδραματίζεται ένας μεγάλος ρωσοτουρκικός πόλεμος 7 χρόνια που νίκησε η Ρωσία με τους συμμάχους της..

Eπίσης ο Τραμπ υποστηρίζει ωμά το άντρο της τρομοκρατίας της Αλ Κάιντα της συριακής της πτέρυγας που είναι το Ιντλίμπ κι από όπου ως χθες ο Γκολάνι ο αρχηγός της έβγαζε μηνύματα..Προσπαθεί να σώσει τους πληρεξούσιους μισθοφόρους του που μακελάρισαν όλη τη Συρία…Δεν θα υπάρξουν γκρίζες ζώνες στη Συρία όλη η Συρία και η τελευταία σπιθαμή θα απελευθερωθεί..Κλαυθμηρίζει για αμάχους μήπως αυτή δεν ήταν η ρητορική τύπου και ΗΠΑ 7χρόνια μην ελευθερώσετε τη δυτική Δαμασκό γιατί υπάρχουν άμαχοι μην ελευθερώστε Χαλέπι μην ελευθερώστε Χομς μην ελευθερώσετε Β Χάμα, Ντάρα κλπ με αυτή τη λογική θα παρέδιδαν όλη τη χώρα στους Αδελφούς Μουσουλμάνους και την Αλ Κάιντα..

dimpenews.com