ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ Aναστασιάδης στην ΕΡΤ: το Ισραήλ είναι φιλειρηνικό,σέβεται το Διεθνές Δίκαιο.. όταν βομβαρδίζει 4 χώρες;; Συρία, Ιράκ,Λίβανο, Παλαιστίνη.Όταν δεν επιστρέφει κατεχόμενα Γκολάν κι Παλαιστινιακά εδάφη, όταν παρανόμως μεταφέρει την πρωτεύουσα στην Ιερουσαλήμ;;;;

”Eίναι αν θέλετε η απάντηση που δίδετε από κράτη που θέλουν να σέβονται το Διεθνές Δίκαιο,φιλειρηνικά κράτη σταθερότητας” αυτά δήλωσε πριν λίγο στην εκπομπή της  Όλγας Τρέμη, στην εκπομπή «10» ο πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης αναφορικά με τον eastmed κι αν αποτελεί μιαν απάντηση στην τουρκολιβυκή συμφωνία.

Δηλαδή ο Πρόεδρος της Κύπρου χαρακτηρίζει το Ισραήλ φιλειρηνικό κράτος, κράτος που θέλει να σέβεται το Διεθνές Δίκαιο.Το Ισραήλ βομβαρδίζει αδιακρίτως σε όλη τη Συρία. Πραγματοποίησε εκατοντάδες επιδρομές.Το Ισραήλ βομβαρδίζει στο Ιράκ. Το Ισραήλ βομβάρδισε ως και τη Βηρυτό στο Λίβανο μ΄επανδρωμένα drones και παραβιάζει καθημερινά τον εναέριο Λιβάνου τρομοκρατώντας τον πληθυσμό. Το Ισραήλ βομβαρδίζει καθημερινά τη Γάζα στην Παλαιστίνη. Το Ισραήλ για τον κ. Αναστασιάδη είναι ένα φιλειρηνικό κράτος όταν βομβαρδίζει όλους τους γείτονές του Συρία, Λίβανο,Ιράκ, Παλαιστίνη.

Για τον κ. Αναστασιάδη το Ισραήλ είναι ένα κράτος που σέβεται το Διεθνές Δίκαιο. Αντίθετα το Ισραήλ κονιορτοποιεί το Διεθνές Δίκαιο όταν δεν σέβεται σειρά αποφάσεων για τα Κατεχόμενα του Γκολάν που υφάρπαξε από Συρία. Παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο όταν μεταφέρει την πρωτεύουσά του στην Ιερουσαλήμ παρά τα προβλεπόμενα σε αποφάσεις του Συμβ. Ασφαλείας του ΟΗΕ που ορίζουν ένα στάτους ουδετερότητας στην ιερή πόλη.Καταπατά παλαιστινιακά εδάφη παρά τις αντίθετες αποφάσεις του ΟΗΕ. Παραγράφει το Διεθνές Δίκαιο όταν εισβάλει και βομβαρδίζει 4 χώρες Συρία, Ιράκ, Λίβανο Παλαιστίνη. Για ποιό σταθεροποιητικό του ρόλο μιλά ο κ. Αναστασιάδης;;;;;

Aν ο Αναστασιάδης ψεύδεται εν γνώσει του και δημοσίως ασύστολα γι αυτό φανταστείτε πόσα κρύβει και για πόσα ψεύδεται για EastMed….Καμιά αξιοπιστία, δεν είναι υπεύθυνη στάση Προέδρου κράτους που διεκδικεί για τη χώρα του ακριβώς αυτό το σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου να συμμαχεί με χώρα που κατ΄εξοχήν το παραβιάζει με τραγικό τρόπο…..

ert.gr/featured/o-nikos-anastasiadis-stin-ert-o-eastmed-apantisi-stis-toyrkikes-prokliseis-video/

dimpenews.com