Στο διαδίκτυο προπαγάνδας Λευκού Οίκου ο….. Αντίχριστος αγκαλιάζει τον Τραμπ…Ο Χριστός δεν αγκαλιάζει τον Τραμπ.. αλλά ο ΨευδοΜεσσίας του Ισραήλ τον αγκαλιάζει.

عرض الصورة على تويتر

Το “Twitter” αναφλέγεται με μια πλασματική ζωγραφική του Χριστού που αγκαλιάζει το Τραμπ ως εικαστική απάντηση στην αγκαλιά του Χουσέιν στο Σουλιειμάνι..

”Ακτιβιστές” δημοσίευσαν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, εικόνες του Αντιχρίστου (αντί Χριστού) που αγκαλιάζει τον Πρόεδρο Donald Trump, απαντώντας στη φωτογραφία που δημοσίευσε μια ιρανική ιστοσελίδα, που δείχνει στην αγκαλιά του Imam Hussein τον Qasim Soleimani ως ”μάρτυρα”.

Αλλά η εικόνα που κυκλοφορούν οι ακτιβιστές με Trump και …Αντίχριστο δεν ήταν καινούργια,αλλά ανασύρθηκε τώρα αφού είχε πρωτοδιακινηθεί το Πάσχα του 2017 από μια fake σελίδα στο Facebook με τίτλο “Tiffany Trump”, σύμφωνα με την BZFeed, με έκθεση που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 2017 και την εποχή εκείνη προκάλεσε εκτεταμένη διαμάχη στους Αμερικανούς κύκλους.

O Xριστός δεν θ΄αγκάλιαζε ποτέ τον άρχοντα του κόσμου τούτου τον αυτοαναγορευθέντα πλανητάρχη..

Oι ”ακτιβιστές” λένε στις αναρτήσεις τους ότι ο Λευκός Οίκος απάντησε κατ΄αυτόν τον τρόπο στην διάδοση της εικόνας που δείχνει Σουλειμανί με Χουσείν…

Η προπαγάνδα Λευκού Οίκου επιχειρεί να εμπεδώσει το ψευδεπίγραφο δίπολο χριστιανική Δύση κατά κακού ισλάμ. Είναι ανερμάτιστο καθώς πρόκειται για κόντρα εσχατολογικών διαστάσεων Ισραήλ-Ιράν που εν προκειμένω αναλαμβάνουν οι ΗΠΑ για λογαριασμό Τελ Αβίβ να ξεκαθαρίσουν. Oι 2 χώρες δεν αλληλοαναγνωρίζονται.Οι ΗΠΑ Τείνουν να κάνουν Παγκόσμιο πόλεμο τη διαμάχη Ιράν Ισραήλ.

Για το Ισλάμ ο Χριστός είναι ένας κατώτερος προφήτης για τον Ιουδαισμό είναι ένας ψευδοπροφήτης που αυτοαναγορεύθηκε Θεός και περιμένουν την εκπλήρωση Γραφών τους για έλευση Ψευδομεσσία. Ο Χριστός έχει το δικό του ανέκπτωτο στάτους είναι ο Μεσσίας Messiah δηλ. ο Σωτήρας….Έλεος δεν θ’ αρνηθούμε και το Χριστό για τα κάλπικα αργύρια του EastMed (που ούτως ή άλλως μια όμορφη μακέτα θα μείνει) ή την ψευδοπροστασία τους . Μπορούμε και μόνοι μας καλύτερα αν δεν θέλετε την Ορθόδοξη Υπερδύναμη Ρωσία….

Δύο εικόνες που αντικατοπτρίζουν απόλυτα τη θρησκευτική επιρροή στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ιράν.
Ορισμένοι Αμερικανοί και Ιρανοί αξιωματούχοι έχουν τον ίδιο στόχο, την προσέγγιση του τέλους του κόσμου (εσχατολογία).

dimpenews.com