Το κατάπιε ο Τραμπ. Τον φρέναρε ο Πούτιν από Δαμασκό.To Iσραήλ δικαιώνει το Ιράν και δίνει τον Τραμπ: 224 τραυματίες μεταφέρθηκαν με αεροπλάνο ΗΠΑ στο Tel Aviv μετά την επίθεση στη βάση Ain Al-Asad…. τα 80 φέρετρα πάνε με απευθείας πτήση στις ΗΠΑ..

Image

O ανταποκριτής της ισραηλινής εφημερίδας Haaretz Jack Khoury αναφέρει ότι 224 τραυματίες μεταφέρθηκαν με αεροπλάνο ΗΠΑ στο Tel Aviv μετά την πυραυλική επίθεση με 17 βαλλιστικούς πυραύλους στη βάση Ain Al-Asad στο Ιράκ.Ο λογαριασμός Twitter του Jack Khoury ανεστάλη κάποια λεπτά μετά τη δημοσίευση αυτού του tweet. Το Ισραήλ διοχετεύοντας αυτή την πληροφορία δείχνει τη δυσφορία τoυ για διστακτικότητα Τραμπ ν΄απαντήσει και ουσιαστικά δικαιώνει την Τεχεράνη που μίλησε για 220 και πλέον Αμερικανούς τραυματίες. Βέβαια ο ισραηλινός τύπος δεν μιλά για νεκρούς αλλά όταν έχεις εκατοντάδες τραυματίες είναι σίγουρο πως έχεις δεκάδες νεκρούς. Άλλωστε τα φέρετρα δεν πήγαν στο Τel Aviv αλλά κατευθείαν στις ΗΠΑ. Ο Τραμπ βέβαια στο διάγγελμά του όπου εμφανίστηκε φανερά καταβεβλημένος αρνήθηκε ότι είχε απώλειες σε έμψυχο δυναμικό για να δικαιολογήσει προφανώς την ατολμία του ν΄απαντήσει γιατί ξέρει απέναντί του δεν έχει το Ιράν μόνο αλλά και τις υπερδυνάμεις συμμάχους του.Κάλεσε δε σε βοήθεια το ΝΑΤΟ για μεγαλύτερη εμπλοκή στη Μ Ανατολή…Ενώ από την πλευρά του περιορίστηκε ν΄ανακοινώσει τη λήψη και νέων οικονομικών κυρώσεων κατά του Ιράν…

(IRGC): οι πύραυλοι χτύπησαν 35 σημεία στην βάση ayn al Assad..

Τα ιρανικά μέσα διέδωσαν εικόνες δορυφορικές που δείχνουν τις καταστροφικές ζημιές που υπέστησαν από την επίθεση τα hangar της αεροπορικής βάσης Ain Al-Asad στο Ιράκ. Σύμφωνα με το Tasnim News, χτυπήθηκε η μεγαλύτερη βάση των ΗΠΑ στο Ιράκ η Ain al-Asad,στην οποία σταθμεύουν 7000 Αμερικανοί στρατιώτες των κατοχικών στρατευμάτων. 5 ακόμη πύραυλοι έπεσαν στις έδρες της συμμαχίας των ΗΠΑ στο Erbil και κυρίως στην αεροπορική βάση Al-Harir. .

Image
Image

dimpenews.com