Ινδία η Ελλάδα της ΕΕ..''Σκλάβες της γέννας'' οι Ελληνίδες. ''Επάγγελμα μητέρα'' στη Θεσσαλονίκη. Πουλάνε το κορμί τους ως παρένθετες μητέρες αντί αμοιβής..

Αποτέλεσμα εικόνας για une mère porteuse indie

Σκλάβες της γέννας οι Ελληνίδες. Επάγγελμα μητέρα στη Θεσσαλονίκη. Πουλάν το κορμί τους ως παρένθετες μητέρες αντί αμοιβής…..Κάποιες αρνήθηκαν αν και τους πλησίασαν επιτήδειοι κυκλωμάτων λευκής σαρκός μητρότητας. Γυναίκες μονογονεικής οικογένειας με παιδιά που βιώνουν δραματικά το φάσμα του βιοπορισμού ενδίδουν στην πρόκληση. Ινδία η Ελλάδα. Υπάρχουν μαρτυρίες ….Γυναίκες μόνες τους που αναζητούν απεγνωσμένα ψυχολογική υποστήριξη σε συγγενικό και φιλικό περιβάλλον καθώς κοινωνικό κράτος και πρόνοια είναι ανύπαρκτα. Το ποσοστό των γυναικών που επιδιώκουν να λύσουν την επιβίωσή τους κατ΄αυτόν τον τρόπο φαίνεται να είναι εκρηκτικό…Χρήζει έρευνας….Στη χώρα μας αυτή η μέθοδος υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, επιτρέπεται κατόπιν προηγούμενης δικαστικής άδειας και προβλέπεται με το νόμο 3089/2002 ..”Η υποβοήθηση αυτή επιτρέπεται μέχρι την ηλικία φυσικής ικανότητας αναπαραγωγής του υποβοηθούμενου προσώπου που ορίζει ο Ελληνικός νόμος, δηλαδή το 50ο έτος ηλικίας.”

Στη Θεσσαλονίκη εντοπίσαμε το ivfcenter που λειτουργεί με διαφάνεια και νόμιμα ωστόσο καταγγέλονται κατά καιρούς παράνομα κατά καιρούς δίκτυα στρατολόγησης γυναικών προς χρήση..Η εμπορευματοποίηση της γυναίκας, η εκμετάλλευση δεν αγγίζει πλέον κανένα άλλες προτεραιότητες έχουν πια τα εναλλακτικά κινήματα …Η θέση της γυναίκας ως αναπαραγωγική μηχανή με βούλα νομοθετική είναι θεμιτή….

Η μετοχοποίηση του παιδιού κατά μέρισμα, το παιδί με 3 μάνες τερατοποίηση της μητρότητας, το σολωμόντιο αίνιγμα και σε ποιάν ανήκει το παιδί. Μια δίνει ωάρια, άλλη κυοφορεί, και σε άλλη δίνεται και ανήκειν με νομική πράξη. Θα χρειαστούν νέοι Πατέρες της Ψυχολογίας, Φρόιντ, Φρομ και Βίλχεμ Ράιχ για να μελετήσουν τα σύνδρομα και τα συμπλέγματα που θ΄αναπτύξουν αυτά τα παιδιά καρποί μιας μετανεωτερικής σύλληψης που εξελίσσονται σε πρωτόγνωρα διαμορφωμένα γονεϊκά περιβάλλοντα έξω από τα γνωστά στάνταρ. Η Ψυχολογία αυτή είναι υπό διαμόρφωση……Προς το παρόν οδηγούμαστε στο άγνωστο….

Σήμερα η Ελλάδα ανέδειξε μια γυναίκα Πρόεδρο για α΄φορά στην ιστορία της που είναι και δικαστικός. Πέραν της φαντασμαγορίας της ελίτ ποιά είναι η θέση που επιφυλάσσει ο 21ος αιώνας στη γυναίκα στην Ελλάδα ”σκλάβα της γέννας”, ”επάγγελμα μητέρα”;;; Μήπως πρόεδρος θα έπρεπε να γίνει μια γυναίκα θύμα παιδεραστίας υψηλών κύκλων, μια γυναίκα θύμα βιασμού από ανδροκρατούμενο περιβάλλον, μια παρένθετη μητέρα θύμα της ανέχειας στον ευρωπαϊκό Νότο έτσι για να βγάλουμε και την αμαρτία από πάνω μας σαν κοινωνία αλλά για να δείξουμε και μια πραγματική και όχι πλασματική εικόνα προς τα έξω ναι τότε θα ήταν μια σημαντική ημέρα για την Ελλάδα μια επανάσταση θεσμών, ένας τέλειος αντικομφορμισμός….Ενώ αυτή η εκλογή δεν ήταν παρά μια ακόμη υποβοηθούμενη αναπαραγωγή ενός σάπιου κατεστημένου….

dimpenews.com