Η Τουρκία κατέρριψε και δεύτερο συριακό ελικόπτερο….Νεκροί οι πιλότοι..Σκύλευσαν τους πιλότους και τους ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΑΝ…

Image

H Τουρκία κατέρριψε την Παρασκευή και δεύτερο ελικόπτερο συριακό στη Συρία βορειοδυτικά του Χαλεπίου. Το RT στην αραβική του έκδοση αναφέρει πως καταρρίφθηκε από MANPAD από το τούρκικο παρατηρητήριο στην περιοχή Darat Azza στο κυβερνείο του Ιντλίμπ .Οι 2 πιλότοι σκοτώθηκαν…Το Anadolu αναφέρει πως το κατέρριψαν ”αντάρτες”… Πρωταρχικές πληροφορίες μιλούν για ένα MI-8 ή Mi-17…Tρεις συνολικά οι νεκροί οι 2 πιλότοι και ένας μηχανικός…Το ελικόπτερο είχε απωγειωθεί από το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Abou Duhur και ανήκε στην 59η μοίρα ελικοπτέρων. Το ελικόπτερο σύμφωνα με άλλη πηγή επλήγη πάνω από το Orum al-Soghra.

Image
Image
Image
Image

Aνακοινωθέν συριακού στρατού: Στις 13:40 σήμερα, ένα από τα στρατιωτικά ελικόπτερα μας επλήγη από ένα εχθρικό πύραυλο στη δυτική ύπαιθρο του Χαλεπίου, όπου αναπτύσσονται ένοπλες ομάδες που υποστηρίζονται από την Τουρκία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την πτώση του ελικοπτέρου και το θάνατο του πληρώματός του..

Image

Τα ονόματα των πιλότων Tariq Ali και Milyad Suleiman.

Image

Θηριωδία: μ΄εντολή της Άγκυρας οι τζιχαντιστές της ακρωτηρίασαν το πόδι του πιλότου για να περάσουν μήνυμα….

Image

Επίσης σε άλλη φωτογραφία φαίνεται να έχουν εκτελέσει εν ψυχρώ έναν πιλότο που ίσως βγήκε ζωντανός αφού το σώμα του δείχνει σε καλή κατάσταση ενώ φέρει την φόρμα του ακόμη.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι eqvdywkx0aa13up-1.jpg

dimpenews.com